hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Judith Zwemluierbroekje

Published on november 27th, 2018 | by Judith

0

Weet jij wat een zwemluierbroekje is?

Onze kleine man inmiddels alweer 9 maand oud is dol op zwemmen. Dit bleek al in de zomervakantie waar hij dagelijks een flinke periode in het water door bracht omdat het ontzettend warm was. Wat ik zelf elk keer zo jammer vond is dat de zwemluier, die best duur is, na een half uur alweer in de prullenbak kon omdat hij niet zo snel droogt en nat bijna niet meer aan te krijgen is. Zonder durf ik echter ook niet wat met de (borstvoeding) poep in het water zou ik me heel vervelend voelen😂😱

Zwembroekje met ingebouwde zwemluier

Toen zag ik de zwembroekjes van I play met ‘ingebouwde zwemluier’. Ideaal, geen verspilling van luiers, ook voor korte momenten handig om aan en eventueel uit te trekken en die enkele keer dat het mis gaat tijdens het zwemmen spoel je hem zo weer schoon. Ze zijn goedgekeurd voor openbare zwembaden. Je produceert veel minder afval, hebt geen dure zwemluiers meer nodig en het ziet er leuk uit! Ze zijn er in allerlei kleuren en motieven, jongens en meisjes. Ze zien eruit als hele stoere zwembroekjes en tegelijk voel je je als moeder fijn omdat je weet dat de kans dat je moet gaan ‘vissen’ zeer klein is.

Zwemluierbroekje

Het model van het zwemluierbroekje zit goed. De drukknoopjes aan de zijkant maken het nat uittrekken erg makkelijk. De maat is de maat zoals je kindje draagt (ook wel eens fijn bij zwemkleding).
Wij zijn er heel blij mee en ondanks dat buiten zwemmen niet meer lukt, zwemmen we wekelijks met zijn nieuwe zwemluierbroekje van I play, want Arjan gaat elke week met veel plezier met Giel naar babyzwemmen.

Zwemluierbroekje, zwembroekje met luier, babyzwemles, babyzwemmen
Check meer leuke zwemkleding voor onze kleintjes >>Comments are closed.

Back to Top ↑