Review – Yumi Yay night light

19 februari 2024

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd. Een niet te groot nachtlampje maar wel praktisch genoeg voor bijvoorbeeld de nachtvoedingen. We mochten het nachtlampje van Yumi Yay reviewen en dat bleek een zeer goede optie te zijn.

Eerste indruk

Toen wij het nachtlampje ontvingen viel meteen het mooie design op. De Yumi Yay heeft een fijn formaat, absoluut niet te groot maar ook zeker niet te klein. Persoonlijk vind ik de standaard van bamboe waar je het lampje opzet mooi. Als siliconen covers hebben wij Tika en Billy, in fijne niet te felle kleurtjes.

Het nachtlampje is makkelijk in gebruik

Het Yumi Yay nachtlampje is zeer makkelijk in gebruik. Qua formaat past het precies in kinderhandjes. Morris was direct enthousiast over de dierenhoesjes en hij was van mening dat zijn broertje het straks ook wel cool zou vinden. Het nachtlampje gaat makkelijk aan door aan de onderkant van het lampje te draaien. Je hebt hier wel twee handen voor nodig. De silicone dierenhoesjes zijn makkelijk en vlug te verwisselen, Morris kon dit bijvoorbeeld zelf.

Er kan gekozen worden tussen drie verschillende lichtstanden. Zo kan er gebruik gemaakt worden van veertig minuten helder licht, twintig minuten zachter licht op een weeklampje voor de hele nacht. Je kiest een lichtstand door op het lampje te tikken. Makkelijk dus!

TIP!
En het leukste is dat jij als ouder ook je favoriete nachtlampje kan gebruiken.  Het is het perfecte licht voor de nachtvoedingen. Zacht, warm licht for the win!

Een yay voor veiligheid

De silicone dierenhoesjes zijn gemaakt van het zachtste food-grade silicone, een yay dus voor veiligheid! Verder wordt het lampje niet warm en worden de ogen van je kindje beschermd. Het licht is namelijk zacht en warm. Verder vind ik het handig dat het lampje draadloos oplaadt, geen knoppen of draden dus. Het Yumi Yay nachtlampje is goedgekeurd als elektrisch speelgoed, vrij van BPA, ftalaten en schadelijke stoffen.  

Onze ervaring met het nachtlampje

Zodra ik het Yumi Yay nachtlampje in mijn handen had was ik direct enthousiast. Zo is het nachtlamp van een mooi formaat, zijn de kleuren niet te overheersend en maakt het bamboenestje het design af.
Het licht van het lampje is warm en niet te fel. De covers maken het lampje ook aantrekkelijk voor kinderen, dit bleek ook uit de betrokkenheid van Morris.

Veiligheid is erg belangrijk en hier is zeker over nagedacht bij het Yumi Yay nachtlampje.
Verder vind ik het fijn dat het nachtlampje wel voldoende licht uitstraalt zodat er gebruik van gemaakt kan worden bij de nachtvoedingen. Wat ik persoonlijk het enige ‘minpunt’ vind is dat je wel twee handen nodig hebt om het lampje aan te zetten. Geen groot minpunt, maar wel iets om rekening mee te houden.
Verder dus een absolute aanrader!

Over Yumi Yay…

Yumi Yay is een Belgisch merk dat jouw kind centraal zet. We gaan volop voor kleur en dieren en kijken naar de ontwikkeling van jouw kind. Yay voor FUNctioneel design! Omdat we zo inzetten op het kind, is het voor jou als ouder gemakkelijker om in de fantasiewereld van je kind te stappen. En dat is precies wat onze producten zo speciaal maakt. Want, You + me = YAY!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

1

Maak bedtijd magisch met Rabbit Richie Nightlight

Happy Horse, bekend om zijn knuffeldieren en kinderaccessoires, komt met een leuke nieuwe aanvulling voor kinderen en hun (groot)ouders. De...
IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
20-leukste-kraamcadeaus

De 20 leukste kraamcadeaus

Je wilt kersverse ouders iets geven dat zowel origineel, nuttig als hartverwarmend is. Met de komst van een nieuw kindje...