Keuze stress – Welke babyfoon nemen we?

30 oktober 2023

Oei wat een keuzes!! Wat is voor jou de beste babyfoon? Heb jij genoeg aan alleen geluid, dan is een simpele babyfoon helemaal prima. Maar wil je graag ook zicht op je kindje dan kies je voor een babyfoon met camera. Het is belangrijk dat je voor jezelf goed weet welke functies je op een babyfoon wilt hebben.

Veel babyfoons zijn inmiddels uitgerust met de meest uitgebreide functies. Zo heb je meestal een terugspreekfunctie erop zitten, maar ook slaapliedjes, een nachtlampje, temperatuur indicator etc. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Vul hier de keuzehulp in om te zien welke babyfoon bij jou past.

Bovenstaande babyfoon shop je hier.

Alleen geluid of geluid en beeld?

De belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen, is hoe je jouw kindje in de gaten wilt houden. Is horen alleen genoeg? Dan heb je voldoende aan een basis babyfoon. Deze babyfoons zijn vergelijkbaar met een walkietalkie.

Basis babyfoons

Wil je zien wat er in de kinderkamer gebeurt? Dan is een babyfoon met een camera een goede keuze. Een voordeel van een beeldbabyfoon is dat je gemakkelijk ziet of je kindje echt wakker is of juist huilt in zijn slaap.

Babyfoons met camera

Deze babyfoon shop je hier…

Babyfoon met app..

Kies je voor een beeldbabyfoon? Vraag jezelf dan af of je een babyfoon met app wilt. Deze babyfoons werken via het wifi netwerk, waardoor je onbeperkt bereik hebt. Er zijn 2 soorten babyfoons met app: babyfoons die alleen met app werken en dual mode babyfoons. Bij een dual mode babyfoon heb je een ouderunit en een app op je telefoon. Bij een babyfoon die alleen met app werkt, heb je alleen een camera.

Babyfoon met een app vind je hier

Een eyecather in je slaapkamer met deze bunny

Meerdere kindjes tegelijk in de gaten houden..

Heb je meerdere kindjes of de wens om meerdere kindjes te krijgen? Kies dan voor een uitbreidbare babyfoon. Hiermee sluit je meerdere babyunits aan op één ouderunit en houd je dus gemakkelijk verschillende slaapkamers in de gaten. Bekijk goed met hoeveel babyunits je de babyfoon kunt uitbreiden. Zo weet je zeker dat je alle kinderkamers in de gaten houdt.

Luvion Essential Limited Black Edition met €20 korting!!!

De Luvion Essential Limited Black Edition is een speciale gelimiteerde editie van de Luvion Essential. Deze babyfoon past helemaal in iedere moderne babykamer met zijn look & feel. Vanzelfsprekend heeft ook deze Luvion een haarscherp beeld en geluid en werkelijk alle functies die je maar kan bedenken.

Je shopt hem tot 30 juli 2023 hier met €20 korting!


Meer handige babyfoons..

Stylish black, shop deze hier…


Babyfoon met gratis interactieve knuffel!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
IMG20240219093934

Review – Timboo wipes, herbruikbare doekjes

Met een baby opkomst heb je flink wat verzorgingsproducten nodig. Van het Belgische merk Timboo had ik nog niet gehoord....