Trek er op uit met jouw kleine dreumes

20 juni 2017

Met mooi weer is het heerlijk om te picknicken in het bos of in het park. En dat gaat super makkelijk met jouw kleintje. Kwestie van de juiste spullen inpakken. Heerlijk om dan samen met jouw gezin te genieten van het mooie weer. Waarschijnlijk denk je nu; gedoe om al die spullen mee te nemen voor een picknick. Maar met een aantal handige musthaves ben je ready to go en kun je genieten van een overheerlijke dag in het bos of in het park.

Zomerspeelgoed

Speelgoed mee? Geen probleem! Met deze fantastische zak van De Gele Flamingo kun je gemakkelijk al het speelgoed van je baby, maar ook van de andere kinderen in het gezin, meenemen. Het is niet alleen een handige draagzak, maar is ook meteen uit te leggen als speelkleed. Perfecte combi! Je voorkomt hiermee dat je met veel tassen de straat op moet en je hebt alles gewoon netjes bij elkaar.

Geen handen meer over en zijn er meer kinderen in het gezin, laat jouw kleintje dan gebruik maken van zijn eigen loopfiets. Zo kan de grote broer of zus de weg bepalen naar het park. Hij of zij zal het fantastisch vinden om zijn kleine broertje of zusje de weg te wijzen.

Om jouw baby ook nog eens fashionable voor de dag te laten komen en te laten uitsluiten bij het thema van de dag heeft De Gele Flamingo ook mooie rompers. Met het warme weer is het ook makkelijk te doen om je baby heerlijk in een romper te laten spartelen en te laten genieten van deze heerlijke dag.

Samen genieten

Wil je ook even lekker met je partner zijn, kies er dan voor om een baby cocon mee te nemen. Jouw kleine dreumes ligt zo heerlijk bij jullie op het kleed, maar kan door de verhoogde zijkanten geen kant op. Rust voor de baby, maar ook voor jullie tweetjes.

Vergeet natuurlijk ook niet om een lekker wijntje mee te nemen met allerlei lekkernijen. Voor de kids limonade met een bakje popcorn en de dag is helemaal compleet voor iedereen. Tussendoor even niks te doen? Ga dan samen met jouw kleintje een leuke puzzel maken. Ook dat kan lekker in de buitenlucht en heb je het beste van twee werelden.

zomerspeelgoed, picknick, naar buiten met je kleintje, babylabel1. Draagzak

2. Stoere loopfiets

3. Romper

4. Baby cocon

4. Puzzel

Het perfecte zandfiguuurtje maak je met de zandvormpjes van Quut.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-2

8 x leuke activiteiten om thuis met je kids te doen!

De zomervakantie breekt bijna aan en dat houdt in een aantal weken vrij, in ieder geval voor je kids. Wellicht...
babylabelcom

8 soorten buitenspeelgoed dat geschikt is voor baby’s

Het mooie weer laat nog even op zich wachten, maar dat betekent niet dat je je al kunt gaan oriënteren...
speelactiviteiten voor buiten

We kunnen weer naar buiten! + 5 tips voor leuke activiteiten

Sinds de klok verzet is hebben we weer dagen waarin het langer licht is en dat vinden we heerlijk nu...