Weg met nare geurtjes met de Luieremmer van DiaperChamp

8 maart 2023

Laten we beginnen met een leuk weetje, wist je dat je in het begin zo’n 8 a 10x per dag een luier verschoont. Dat is eigenlijk best wel wat hé, als je dat keer 7 doet, kom je bijna op 70 luiers per week. Dat zijn een hoop luiers & zakjes! Ik ben daarom ook ontzettend blij met onze nieuwe luieremmer van daiperchamp. De emmer is niet heel groot en door de vierkante afronding kan het makkelijk in een hoekje staan op de babykamer en neemt hij niet te veel ruimte in beslag!

Wat maakt een luieremmer nu zo handig?

Ik zie veel voordelen van een luieremmer, waarom? Nou dat zal ik jullie eens uitleggen. Ik ben namelijk een echte luierspaarder en vergeet geregeld de zakjes mee naar beneden te nemen dus wat krijg je dan? Juist een hoopje aan luiers en aangezien ik altijd druk ben met de kindjes en dan toch het vergeet is dit een perfecte oplossing.

Handsfree bediening…

Je hebt namelijk niet veel handelingen nodig om de luieremmer open te doen. Eigenlijk doet de emmer bijna alles voor je en heb je geen last van de soms wat vieze geurtjes. Er zit zelfs een vakje voor zakjes, deze kun je hierin doen en dan kan je het zo afscheuren. Helaas kon ik deze nog niet gebruiken omdat mijn zakjes te groot waren en niet op een rolletje zitten dus ga deze eerst op gebruiken en dan gaat er zeker een rolletje in met zakjes. Maar goed weer even terug naar het openen van de luieremmer, dit gaat met een pedaaltje, ik vind dit zelf erg fijn want zo hoef je niet te bukken of van de commode weg als je kleintje erop ligt of in Maé haar geval erop zit.

Kind kan de was doen!

Ook het verwisselen van de zak gaat erg soepel, er zijn niet veel handelingen voor nodig en je doet hem met een handeling er eigenlijk in en uit. Wel heb ik een puntje, de klep blijft niet goed openstaan als hem wilt verschonen dus handig dat je twee handen vrij hebt om dit te doen. Ik moet zeggen dat dit zoveel beter werkt dan de emmer die eerst had. Deze had een deksel en elke keer als ik die dan opendeed en ik had hem niet op tijd verschoond dan ging ik ook bijna van m’n “graatje”. Ik denk dat ik dit dus dan ook echt een pluspunt vind, doordat de luieremmer zo goed zit afgesloten en je luier met een draaiende beweging erin gaat ruik je niks van nare en gekke geurtjes op de kamer. Ik zeg; kind kan de was doen…

Wist je dat?

Nog een leuk weetje de emmers zijn in verschillende “rustige” kleuren verkrijgbaar, dus zijn makkelijk mee te stijlen in de babykamer en je krijgt bij aanschaf van de diaperchamp ook biologische vuilniszakken. Dus dit is echt wel handig, zeker als je net als ons al het afval moet scheiden.  

Luieremmer DiaperChamp

De handsfree DiaperChamp ONE is een compacte, trendy en hygiënische luieremmer met reukdichte technologie. Door het pedaal, die met de voet te bedienen is, gaat de handsfree DiaperChamp ONE makkelijk open zonder daarbij je handen te gebruiken. Het heeft een uniek systeem waardoor de luiers gemakkelijk en luchtdicht in de emmer worden opgeslagen. Er passen gewone vuilniszakken in dus je hebt geen speciale cassettes nodig. Er zijn genoeg opties om DiaperChamp perfect in te passen in een duurzame lifestyle, gebruik bijvoorbeeld ECO zakken.
Ga je voor wasbare luiers? Dan passen de wasnetjes van bv. Kaatje katoen en andere merken er perfect in.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
IMG20240219093934

Review – Timboo wipes, herbruikbare doekjes

Met een baby opkomst heb je flink wat verzorgingsproducten nodig. Van het Belgische merk Timboo had ik nog niet gehoord....