Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

2 maart 2024

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconcept
opnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi geïntroduceerd als knusse slaapoplossing die je baby dichtbij houdt in elke kamer van je huis of wanneer je onderweg bent. De Stokke® Snoozi wieg is een dromerige plek voor pasgeborenen om te rusten, dutten en slapen en is verkrijgbaar in twee tijdloze tinten die passen bij elk interieur.

In de prille fase van kleine baby’s, wil je ze dichtbij houden wanneer ze rusten en
slapen, in veiligheid en comfort.

Slaap is essentieel voor je baby

Pasgeborenen slapen over het algemeen tussen de 14 en 17 uur per dag. Slaap is dan ook essentieel voor de ontwikkeling van een baby, zowel op cognitief gebied als voor de fysieke groei. Gedurende de eerste 6 maanden gebruik je de wieg in de hoge positie, hierbij ligt het matras hoger om je baby dichtbij te houden. Zodra ze zichzelf kunnen optrekken, kan het matras van de Snoozi worden verlaagd en kan de wieg gebruikt worden tot 9 maanden. 

De snoozi wieg heeft een prachtig design

De zachte ovale vorm geeft een gevoel van veiligheid, terwijl het innovatieve 3D-mesh materiaal zowel natuurlijke ventilatie als bescherming tegen licht biedt. Het meegeleverde premium matras is zowel stevig als ademend om goed te slapen. Natuurlijke ventilatie is belangrijk omdat het zorgt voor optimale luchtstroom voor de baby om een comfortabele temperatuur te behouden. De stevige matraskern draagt op zijn beurt bij aan een gezonde ontwikkeling en biedt weerstand wanneer de baby begint te bewegen.

Ontworpen met hoogwaardige materialen, waaronder FCS®-gecertificeerde houten poten en een stevig aluminium frame, weegt de Stokke Snoozi wieg slechts 7,5 kg. Hierdoor is het wiegje een lichtgewicht, maar toch stevig en gemakkelijk te verplaatsen naar elke kamer in huis.


De Stokke Snoozi is eenvoudig te monteren zonder het gebruik van gereedschap, wat het geschikt maakt voor gezinnen die onderweg zijn. De optionele reis- en opbergtas bergt alle onderdelen netjes op en maakt reizen en logeerpartijen gemakkelijker en dus ook leuker voor actieve gezinnen die veel onderweg zijn. Bijpassende beschikbare accessoires zijn de Stokke Snoozi hoeslakens, Stokke Snoozi matrasbeschermers en de Stokke Snoozi tas. 

Stokke® Snoozi wieg en accessoires zijn exclusief verkrijgbaar bij de Stokke verkooppunten en online via Stokke.com.

– Dit is een persbericht –

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...