We Are Pregnant the 2nd edition; tofste Babyfeest van NL!

29 oktober 2018

Ben je zwanger of net mama geworden? Dan moet je tussen 2 tot en met 4 november absoluut een bezoek brengen aan de 2e editie van We are Pregnant in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. De tofste babybeurs van Nederland. Hier vind je stands vol hippe baby- en kindermerken, leuke musthaves voor jezelf en kun je zelfs stylingadvies voor de babykamer krijgen. Ook zul je hier bekende influencers, bloggers en instagrammers tegenkomen, hoe leuk! Neem gerust je kindjes mee want er is een playground voor de kids, good food en lekkere koffie en nog veel meer. Zien we je daar?

We Are Pregnant

Op We Are Pregnant zijn meer dan 100 bedrijven vertegenwoordigd, die zorgvuldig zijn gekozen op basis van originaliteit en kwaliteit. Hierdoor staan er enkel uiterst zorgvuldig geselecteerde shops die hun producten mogen presenteren aan de bezoekers. Denk aan shops als: Mevrouw Schaap, Little King Arthur, Lodger , Mies & Co en nog veel meer. Super leuk natuurlijk, want zo krijg je een beurs vol met unieke en exclusieve shops waarbij je een boel inspiratie kunt opdoen. Daar houden wij van! En deze We Are Pregnant beurs zit helemaal vol en daarom is er van 22 t/m 24 maart in 2019 ook een voorjaarseditie.

we are pregnant, babybeursMega veel inspiratie voor en niet alleen voor mum-to-be’s en baby’s

Je vindt op We are Pregnant de grotere bekende merken maar juist ook de unieke kleinere vendors met veelal handmade producten. Ontmoet de makers en luister naar de verhalen achter de producten. Je kunt je laten inspireren door al het moois wat er te zien is. Dat geldt zeker ook voor de styling van het event. Je gaat met een berg aan inspiratie naar huis!

Foto credits: Studio Phylicia

De leukste baby webshops >>

Nog een leuke babybeurs: De Negenmaanden beurs >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

reizen met kinderen florida

Florida – The sunshine state

Afgelopen februari maakten we de eerste verre reis met Morris. De vlucht ging prima en daarom besloten we deze zomervakantie...
sos armbandjes bandjes

Veilig op pad met de kids met de SOS armbandjes

Drukke plaatsen bezoeken, ik heb er geen moeite mee maar houdt de kids altijd wel heel goed in de gaten....
Ontwerp zonder titel

Vliegen met een baby – op vakantie naar Zakynthos

Wat vond ik het spannend. Vliegen met een baby van 10 maanden. En helemaal omdat ik zelf totaal geen held...