Veilig op pad met de kids met de SOS armbandjes

23 september 2023

Drukke plaatsen bezoeken, ik heb er geen moeite mee maar houdt de kids altijd wel heel goed in de gaten. Je zou ze maar eens “kwijt raken” in die drukke menigte! Van alles flitst door mijn hoofd als ik eraan denk en ook herinneringen komen bij me naar boven! Mijn kinderen krijgen voor de zekerheid een SOS armbandje om wanneer we op pad of vakantie gaan.

Ik was de weg kwijt.. 

Ik ben namelijk als 9 jarig kind zelf mijn ouders en zus kwijt geweest op een resort in Turkije, en dit ben ik nooit vergeten. Mijn vader heeft maar 1 arm en dit is ook alles wat ik kon melden aan omstanders gezien deze geen Nederlands spraken maar ook de reden waarom ik heel snel weer terecht was bij mijn ouders. Wie weet had het anders veel langer geduurd voor ik weer terecht was, ik had geen nummer of telefoon bij me. 

Een fijn gevoel;

Ik vind het een fijn idee als Saar en Reff iets om hebben waar ons telefoonnummer en hun eigen naam opstaat, mocht het nodig zijn is het altijd mogelijk om ons te bereiken. En hebben ze iets wat ze kunnen laten zien. We hebben er voor gekozen om het landnummer er voor te zetten omdat we deze sos armbandjes ook gebruiken in het buitenland op vakantie! 

Ideaal voor op de camping of in een grote stad. Zo hadden ze beide een armbandje aan in Parijs maar ook op de camping waar we verbleven! We hebben 4 varianten van deze SOS armbandjes, Saar heeft de siliconen glitter roze en de lila kleur en Reff de siliconen groene en oranje. 

Wij zijn fan van de sos armbandjes.

De SOS armbandjes zijn van super kwaliteit en gaan erg lang mee, op de site van id4all staat precies hoe je de maat moet opnemen en welke icoontjes je kunt kiezen om het nog persoonlijker te maken, dit is bijvoorbeeld ook mogelijk met een allergie of sport. Saar koos bijvoorbeeld voor de unicorn en vind het ook echt super leuk om te dragen. 

De SOS armbandjes zijn mega snel in huis en passen ook nog eens simpel door de brievenbus waardoor de verzending maar €1,95 kost. 

Bij ons zijn de kids inmiddels zelf gewend als we ergens heen gaan, de armbandjes aan te doen en weten ook heel goed waar het voor is, en dat het belangrijk is voor als ze ons uit het oog verliezen. Dus het ziet er leuk uit, en het is voor de veiligheid

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

reizen met kinderen florida

Florida – The sunshine state

Afgelopen februari maakten we de eerste verre reis met Morris. De vlucht ging prima en daarom besloten we deze zomervakantie...
Ontwerp zonder titel

Vliegen met een baby – op vakantie naar Zakynthos

Wat vond ik het spannend. Vliegen met een baby van 10 maanden. En helemaal omdat ik zelf totaal geen held...
zonbescherming baby peuter dreumes

De juiste zonbescherming voor je kleintje

De huid van je kindje is erg kwetsbaar en dunner dan jouw huid. Zo kwetsbaar dat baby’s onder de 12...