online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Review vtech badeend, badspeelgoed, vtech eend, speelgoed eend, vtech badeend review

Published on mei 29th, 2020 | by Evelyne

0

Spetterpret met de hipste badeend

Tegenwoordig gaan mijn kids erg graag in bad, en dan liefst samen. Charlotte (3 jaar) vindt het heerlijk om met haar broertje Leo (7 maanden) te spetteren. En zelfs al is het maar een klein badje (want wij hebben thuis enkel een douche), ze hebben reuzeveel plezier. Prachtig om te zien hoe ze samen gierend genieten van al die waterpret. 

VTech badeend

Afgelopen week kwam er nog een extra fun factor mee in hun badje; een vrolijke badeend van VTech. Deze interactieve gele vriend zingt, maakt muziek én geeft zelfs lichteffecten. Zijn kleurrijke uiterlijk trekt ook heel wat aandacht. Hoe fijn is het, dat zulk gaaf speeltje mee in bad kan!

vtech badeend, badspeelgoed, vtech eend, speelgoed eend, vtech badeend review, vtech baby speelgoed, babyspeelgoed

Waterpret met deze vrolijke vogel

Piepklein babyeendje

Bovendien komt deze hippe vogel niet alleen. Er zit ook een piepklein baby-eendje bij. En dat kleine eendje werd door Charlotte meermaals gevuld met water om dan uitgekieperd te worden op het hoofdje van haar broertje. Leo vond dat helemaal prima, ze hadden dolle pret samen!

Deze moderne versie van de welgekende badeend is trouwens ook beschikbaar in de vorm van een flamingo of eenhoorn. Gaaf toch? Waterpret verzekerd!

vtech badeend, badspeelgoed, vtech eend, speelgoed eend, babylabel
vtech badeend, badspeelgoed, vtech eend, speelgoed eend

Bekijk meer leuk badspeelgoed >>Comments are closed.

Back to Top ↑