Vieze kleertjes zijn verleden tijd met Timboo

27 juni 2023

Je kent het wel, je denkt even snel je kleintje wat te eten te geven en vergeet een slabbetje om te doen. En tuurlijk zul je altijd zien dat het net op dat moment mis gaat. Vlekken in de kleren en alles moet in de was. Heel erg zonde natuurlijk, want had nu maar snel dat Timboo slabbetje om gedaan.

Wie gek is op de Timboo cuddle towel, moet zeker ook deze toffe producten van Timboo proberen.

En ken je Timboo nog niet? Lees dan vooral even verder!

Wij gebruiken al een tijdje de producten van Timboo.  Alles is super zacht en heel erg comfortabel te dragen en te gebruiken voor je kindje.  Een combinatie waar wij erg naar op zoek waren. We hebben hier thuis een tijdje gebruik gemaakt van een silicone slabbetje, maar die ging al vrij snel in de mond van onze dochter. Heel erg onhandig natuurlijk wanneer je tijdens het avondeten, ook gelijk je kleintje te eten wilt geven. We waren er al snel uit, een silicone slabbetje is voor ons zeker niet altijd een uitkomst. En dus zijn wij alle opties maar eens goed gaan overwegen.

Wij hebben de producten van Timboo goed bekeken, onderzocht, gebruikt en vaak gewassen. En hoe mooi is het dan om vervolgens te zien dat ze nog steeds zo mooi en zacht zijn als voor de eerste wasbeurt. Als nieuw voelen ze elke keer weer.

Wij hebben de volgende producten van timboo getest:

Slabzonder mouwen: Deze slab gebruiken wij op het moment dat ons meisje iets te eten krijgt waarmee ze niet zo knoeit. Een broodje, een maïsstick of een soepstengel. Ze kan opgestuurd eten en er is niets dat vies kan worden door het sabbelen op haar eten.

Slab met mouwen: perfect voor het fruithapje! Wij zijn dol op deze slab. Het bakje met fruit kan heel handig op de slab staan en de stukken banaan, mango en de nectarine gaat er prima in. Geen last van vieze armen en een vieze buik. Maar perfect om zelf het eten te laten pakken en te ontdekken.

XL slab: Deze slab vinden wij perfect voor het avondeten. Het avondeten is vaak nog erg fijn van structuur. Het eten met de handen is hierdoor nog erg lastig. Dit wordt natuurlijk vaak kliederen, maar door deze slab blijft ze lekker schoon op haar armen en haar buik. Ideaal voor het avondeten dus!

Bandana: doorkomende tandjes, wat een ellende is dat soms! En ook omdat dit vaak een periode is waarin kinderen toch vaak meer gaan kwijlen. En een nat shirt is dan echt niet fijn. Hoe handig is dan zo’n prachtige bandela.

Nu is het enige nadeel voor ons wel, dat we de slabben het liefst elke dag gebruiken. Helaas lukt het mij niet om alle dagen de juiste was aan te zetten zodat de slabben de volgende dag weer schoon en droog zijn. Wel een hele goede reden om wat extra slabben aan te schaffen wat het is het dubbel en dwars waard!

Product info…

De Timboo slabben zijn praktische slabben, geschikt om kleding te beschermen gemaakt uit bamboe waardoor ze 60% meer water absorberen dan katoen. 

Door de twee drukknopen kan de slab in twee verschillende standen dichtgemaakt worden, waardoor ze zowel voor baby’s als peuters past.

De bandana slab is ook superhandig om de hele dag aan te hebben, ideaal voor baby’s die veel kwijlen.

De slab met mouwen: met een elastiek aan de mouwen voorkomt deze Timboo slab dat er eten in de mouwen terechtkomt, en zorgt zo voor extra bescherming tijdens het eten.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....
IMG20231104161222

Klorofil speelset: De Dennenappel

Een tijdje geleden ontving Morris van Klorofil ‘De camper’ en dit was meteen en hit. Toen ik hem vertelde over...