Verhuizen voor gevorderden..

25 september 2022

Vorig jaar hebben wij onze woning verbouwd in verband met corona. Niet wetend dat wij een jaar later zouden gaan verhuizen. In April dit jaar stuiten wij op deze woning en eerlijk ik was meteen verliefd. Ik wilde ook bewust eigenlijk niet gaan kijken, want wat als ik nog erger, het zou willen hebben? De huizenmarkt was zo overspannen dat het voor ons ook niet makkelijk was hier tussen te komen.

De nieuwsgierigheid won het van de angst en zo was de afspraak toch gemaakt. Wij hadden het laatste plekje en mochten de woning als eerste gaan bekijken. Zweet in mijn handen. Maar eenmaal in de straat wist ik het zeker dit is het!

Ik kan het nog steeds niet geloven.

En nu 5 maanden later, gaan wij over 4 dagen verhuizen. Ik kan het nog steeds niet geloven en vanaf het moment dat wij de sleutel hebben is het aanpoten en hebben we met hulp van mijn vader het huis in 2 dagen geschilderd. Eigenlijk echt bizar! Planning? Tja je zou denken die hebben dat wel met twee horeca zaken en een gezin maar niets is minder waar. We hadden wel wat planning maar in de praktijk leert dit natuurlijk dat dat vaak niet werkt of het toch anders loopt. Maar goed elke dag maakte ik een “to do” zodat ik enkele puntjes weg kon strepen en zo was er dan toch “progressie”. 

Wij hebben dit niet slim aangepakt!

Maar eerlijk handig is het niet, je zit nog midden in het seizoen en besluit dan ook nog eens om te gaan verhuizen? Wij zeiden allebei tegen elkaar, we hebben dit niet slim aangepakt! En eigenlijk klopt het ook, want een normaal mens zou kijken of het uitkomt en wij denken gewoon alles op niks. Ergens wel grappig want wij denken normaal echt over alles na en dit deden we gewoon even. En nu het steeds dichterbij komt, wordt het langzaam chaos. En natuurlijk zul je altijd zien dat een van de kids dan ook ziek wordt, Vie heeft buikgriep en Maé is ook niet helemaal in haar hum aangezien het arme kind gelijk 3 tanden er doorheen geduwd krijgt van boven. Echt dit is zo een moment dat je wilt zeggen; het leed dat tanden heet..

Verhuizen met kids? Begin er nooit aan..

Ze zit aan mij geplakt en dus kom ik ook aan niks toe. Neemt niet weg dat ik blij met ze ben maar verhuizen met kids? Begin er nooit aan wil ik zeggen maar je kan ze moeilijk niet mee verhuizen, haha! Je kan ze misschien in bubbeltjes plastic rollen, en erop zetten : pas op! Is breekbaar  “geintje”. Ohja want we hebben ook besloten het dus zelf te gaan doen verhuizen en hebben dus geen bedrijf in de arm genomen, niet om de kosten te drukken maar wij hadden er helemaal niet aan gedacht. Ik moet soms zo lachen om ons, lekker moeilijk doen als het ook makkelijk kan. Als dit maar goed gaat..

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Even voorstellen...

Even voorstellen – Sanne (een meisjes mama)

Tijd om ons even voor te stellen, mijn naam is Sanne en ben getrouwd met Jeroen samen hebben wij twee...
ouderschap

De wens of geen wens van een tweede kindje

Ik kan mij niet herinneren dat ik ooit heb gezegd dat ik meer dan één kindje zou willen. Het kan...
IMG_2016

ZIEK, ZWAK & SNOT

De tijd van snottenbellen is weer aangebroken maar ook de andere virussen zijn weer lekker actief. Helemaal fijn, want ben...