Even voorstellen – Sanne (een meisjes mama)

18 februari 2023

Tijd om ons even voor te stellen, mijn naam is Sanne en ben getrouwd met Jeroen samen hebben wij twee prachtige meiden Vienna(4) & Maé(1) . En natuurlijk mogen we onze lieve Senna niet vergeten, onze trouwe viervoeter die gek is op ons en wij op haar! Wij wonen in Vlissingen, dit ligt in het mooi Zeeland en zijn dus ook vaak te vinden aan het strand. Wij hebben een druk bestaan met een eigen horecazaak in Domburg. Jeroen is veel te vinden op de zaak en ik werk vooral achter de schermen en ben thuis bij de meisjes. Dus alle ballen hooghouden lukt vaak niet en laat er dan ook geregeld een vallen. Je kan ons vinden op instagram , waar ik geregeld onze dagelijkse bezigheden & routine deel maar ook over het “moederschap”.

Een kijkje in ons gezin vol meiden, want Jeroen is dus de enige man hier in huis. Het gaat vooral over de kleur roze en welk jurkje of rokje ze aan gaat doen. In ons huisje vol liefde vinden wij het vooral belangrijk dat we tijd voor elkaar maken.

Ons gezin

wij hebben een druk bestaan met een eigen zaak en jonge kinderen. Het gaat niet altijd even volgens plan of volgens een ritme. Wij zijn vooral van “GO WITH THE FLOW” en tuurlijk heb ik echt wel geprobeerd er een “lijn” in te krijgen maar dit is lastig. Geen een dag is hetzelfde bij ons en dat maakt het ook wel weer leuk. En eerlijk dat het zo gaat zoals het gaat is niet gek, horecaleven is ook gewoon heel wisselend. Daarom hebben wij ook gekozen dat Jeroen echt op de vloer werkzaam is en ik vooral veel vanuit thuis doe, zodat er een stabiele basis thuis is. Nu Vienna straks naar school gaat, zal er ook meer ritme in komen en zijn de tropen jaren wel een beetje verleden tijd!

Lekker onszelf

En natuurlijk was er wel een soort van ritme want de kindjes eten altijd op dezelfde tijd en gaan op vaste dagen naar de opvang en gaan om 19:00 naar bed. Maar een strak en streng ritme hebben wij niet. Bij ons kan veel en mag ook veel. Het is altijd zoete inval en iedereen kan altijd aanschuiven. Want leuk weetje ik ben namelijk een Brabantse die nu iets meer als 10 jaar in Zeeland woont. En vanuit huis uit ben ik niet anders gewent dat iedereen kan aanschuiven en mee kan eten. Dus mij kun je ook echt wakker maken voor echte Brabantse lekkernijen.

Niet altijd gaat het voor de wind.

Dat het bij ons het gras niet altijd groen is komt ook geregeld voor, zo hebben wij 4 jaar geleden best wat voor onze kiezen gehad. Vienna kwam met 30 weken omdat ik zelf erg ziek werd tijdens de zwangerschap, ik kreeg een zwangerschapsvergiftiging en daarover kreeg ik HELLP. Deze periode was erg pittig en het herstel van mezelf ging ook niet altijd even fijn. Gelukkig zijn wij hier goed uitgekomen en eenmaal weer de draad hebben opgepakt kwam corona, dit zetten ons hele leven op zijn kop en was het lastig om hier het licht aan de donkere tunnel te zien.

Na regen komt zonneschijn.

Ons gezin werd compleet gemaakt door ons Maé, zij was echt ons cadeautje en het lichtpuntje van deze vervelende periode. Nu een jaar verder zijn wij ontzettend blij dat wij bepaalde stappen hebben gemaakt en is het fijn dat we door hebben gezet, zowel zakelijk als privé want uiteindelijk hebben wij de knoop doorgehakt te gaan verhuizen en wonen wij nu een fijne wijk wat ook helemaal perfect is voor onze meiden.

Lees hier de Blogs van Sanne

Meer van Sanne zien? Volg haar op @zeeuwshuisje.vol.liefde

Meet the MOMBLOGGERS van GIRLSLABELBOYSLABEL en BABYLABEL

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Even voorstellen...

Even voorstellen- Mariska

Hoi! Ik zal me even voorstellen. Ik ben Mariska en samen met mijn man waar ik inmiddels tien jaar mee...
Even voorstellen...

Even voorstellen – Mandy (reislustige boysmom)

Hi allemaal, tijd om ons even voor te stellen. Ik ben Mandy en samen met mijn vriend Lex heb ik...
esther blogger

Even voorstellen – Esther ( girlsmom )

Hi! Super leuk dat jullie de moeite nemen om mijn blogs te lezen! Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Ik...