hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Baby gifts baby koffertjes, uniek kraamcadeau, koffertjes met naam

Published on juni 16th, 2016 | by Marjolijn

0

Op zoek naar een origineel en uniek kraamcadeau

Laten we eerlijk zijn: bij de zoektocht naar een leuk en origineel kraamcadeau val je vaak toch weer terug op een rammelaar, knuffel of kleertjes. En ja, Nijntje doet het ook altijd goed. Hoe leuk zou het zijn om een heel persoonlijk en uniek kraamcadeau te geven?

Wat dacht je van een schattig kinderkoffertje met naam van de kleine spruit. Het is niet alleen een eyecatcher maar ook super handig! De koffer staat leuk op de kinderkamer en kan als opberger voor verschillende dingen dienen. Van sokjes tot badspulletjes en later speelgoed. Natuurlijk kan het schattige koffertje ook mee met de allereerste logeerpartij. Zie je de kleine al staan? Koffertje met zijn of haar naam erop. Pyjama, knuffel en tandenborstel erin. Klaar voor de grote wereld…

baby koffertjes, koffertjes met naam, uniek kraamcadeau, gepersonaliseerd kraamcadeau

Tja, toch horen knuffels of knuffeldoekjes inderdaad bij de baby- en kinderuitzet. Ze hebben vaak een favoriet, of in het geval van mijn jongste, meerdere favorieten. Helaas gebeurt het nogal eens dat een knuffeldoekje verloren wordt. Een doekje met daarop de naam van de baby maakt je kraamcadeau niet alleen persoonlijk maar voorkomt ook verwarring. ‘Dit knuffeldoekje hoort bij mij’.

Praktisch is ook een speenkoord of -doekje, want zo’n speen valt nogal eens op de grond. Toch wel handig als de speen ofwel vastzit aan de kleding en niet veel verder komt, of gemakkelijk te traceren is door het doekje, waarmee de kleine hummel ook lekker kan friemelen en knuffelen. En wat vind je van het dotted zeversjaaltje met naam en schattig strikje? Zeveren doen de kleintjes toch, maar met dit sjaaltje zit het er zelfs hip uit!

De naam van de baby kan in elke gewenste kleur en lettertype op al deze producten worden afgebeeld. Zo heb je altijd een persoonlijk en uniek kraamcadeau wat voor altijd bewaard blijft! Bekijk deze en nog veel meer leuke kraamcadeautjes bij De Gele Flamingo.

 

Tags: , , , , , , , ,Back to Top ↑