Slaap kindje slaap; een muziekje voor het slapen gaan.

12 juli 2022

Een muziekmobiel of muziekdoosje kan je kleintje helpen om in slaap te komen. Je kan hem in het bedje leggen (afhankelijk van het soort) of ophangen als decoratie aan de muur. Tegenwoordig zijn er hele hippe en trendy muziekdoosjes die ervoor zorgen dat jouw kleine schat heerlijk naar dromenland vertrekt. We hebben de mooiste muziekdoosjes voor je uitgezocht.

muziekmobieltjes

roze met vogeltje
roze bloemetje
pinguin
boot
zeemeeuw
zonnetje
dino
leeuw
zebra

Muziekdoosje voor je baby

Een muziekdoosje kan rustgevend voor je kindje werken en zorgen dat hij of zij heerlijk in slaap dummelt met een liedje op de achtergrond. Tegenwoordig zijn de muziekdoosjes een waar babykamer accessoire en zijn ze er in diverse soorten, maten en ontwerpen. Van hip item tot super lief en schattig muziekdoosje. Voor iedere baby en babykamer is er een passend muziekdoosje. Slaap lekker!!!

muziekdoosje dino
Muziekdoosje dino

Kijk hier voor meer babykamer inspiratie >>>

Muziekdoosje vogeltje

Herkenning van muziek begint al in de buik

Met de oogjes dicht, heerlijk in slaap soezen op een mooi melodietje. Een muziekdoosje voor je baby zorgt ervoor dat je kindje kan genieten van de leukste liedjes. Maar ook eerder al kan je kindje genieten van een muziekdoosje. Al tijdens de zwangerschap kan een kindje namelijk al geluid herkennen.

Rustgevend voor baby én mama

Als je vaak hetzelfde liedje voor jouw wondertje afspeelt, kan het zijn dat de baby het melodietje herkent na de geboorte en het koppelt aan een rustgevend gevoel. Het melodietje herinnert jouw kindje aan de veilige periode in mama’s buik. Ook voor mama kan het trouwens heel rustgevend zijn om even lekker naar een rustig en lief melodietje te luisteren. Een muziekdoosje voor de baby is dus een echte aanwinst voor de babykamer tijdens de zwangerschap én daarna.

Muziek is goed voor de zintuigen van je baby

Van jongs af aan is het belangrijk om je kind met muziek bekend te maken want de beste manier om de zintuigen van je kind te stimuleren is door muziek! Muziekdoosjes zijn evenals goed voor kleine baby’s omdat ze ook kunnen helpen het gehoor van je kleintje te ontwikkelen.

gehaakte muziekdoos

Nijntje muziekdoosje

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Snoozebaby wereldwijd verkrijgbaar

Het Nederlandse babymerk Snoozebaby timmert flink aan de weg. De labelproducten die al in ruim vijftien landen te koop waren,...
borstkolf neno perfetto

Hoe fijn! Ik mocht de Neno Perfetto testen.

De Neno Perfetto is een elektrische borstkolf en is waterbestendig. Zo kun je bijvoorbeeld heerlijk ontspannen in bad kolven. Neno Perfetto heeft...
nature babykamer

Hello nature! Zo creëer je een nature-inspired babykamer

Waar we met z’n allen wel eens gek van worden? Van de schreeuwerige kleuren, felle lichtjes en veel te luide...