Review; Olifant bijtring van Mushi…

17 september 2023

In 2015 zijn wij, mijn man en ik, op reis geweest naar Thailand. Het land van de olifanten. Prachtig om daar deze prachtige dieren in het wild te mogen bewonderen. Wat een indruk heeft deze reis op ons gemaakt. Wij zijn gek op dieren en ik ben gek op olifanten. En laat Mushi nu net een prachtige bijtring verkopen in de vorm van een olifant. Wij kregen deze voor onze kleine meid om te testen.

Something bleu.

Wij hebben een dochter en kopen daarom al vrij snel echte meisjes spullen. Kleren met een ruffle, een tintje rozen of toch een bloementjes printje. Heel erg leuk vind ik dat. Toch is Rae echt geen meisjes meisje. Ze is een tikkeltje stoer en huilt eigenlijk nooit zonder reden. Ik ben daarom ook geen echte roze mama. Rae heeft heel veel moois van dino’s en draagt ook echt wel blauwe kleren. Ik vind de kleur blauw haar ook gewoon echt heel erg leuk staan. Nu mochten wij van Mushie de blauwe olifanten bijtring ontvangen en de combinatie van het dier en de kleur is natuurlijk helemaal geweldig!

Last van haar tandjes

Bij Rae beginnen steeds meer tanden door te komen. En hier heeft ze bij vlagen ook erg veel last van. Op het moment dat er weer een tand aan zit te komen, krijgt Rae koorts, heeft ze diaree luiers en is ze een dag echt slecht in orde. Heel vervelend allemaal! Maar zo weten we vaak wel dat er weer een tand aan zit te komen. Waar andere kinderen veel gaan kwijlen, doet Rae dat eigenlijk heel erg weinig. Voor ons zijn er dus andere tekenen om te herkennen dat Rae tanden krijgt.

Een musthave olifanten bijtspeelgoed!

En wat een uitvinding is dat bijtspeelgoed! We hebben verschillende bijtspeeltjes van Sophie de Giraf en kochten als allereerste cadeau, toen we wisten dat ik zwanger was, een bijtspeeltje van een Ree. En met de olifant erbij, heeft Rae veel verschillende bijtspeeltjes waar ze lekker in kan bijten als ze last heeft van haar tanden. Het is heel fijn speelgoed en het geeft veel tegendruk. Dit helpt om de pijn wat te onderdrukken. Een winwin speeltje toch!

De bijtring van Mushie

Wij zijn erg blij met de olifant ven Mushie. Het is een bijtspeeltje dat er super leuk uit ziet. Dit maakt het aantrekkelijk voor de kleintjes om er in te bijten. Ook is het handig dat het speeltje gemakkelijk kan worden vastgepakt doordat het de uitstraling heeft van een soort armband. Hier wordt het speeltje veel gebruikt. En ook al is Rae met al haar speelgoed heel erg blij, Wij als ouders vinden het toch ook leuk om te zien dat ons kind mooie spullen heeft. Wij raden dit speelgoed ook echt heel erg aan!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...