7x leuke kerstcadeautjes voor de kleintjes

6 december 2021

Heb jij dit jaar een baby gekregen dan zal het de eerste kerst zijn van jouw baby. Bijzonder! Natuurlijk wil je je baby verwennen met een mooi kerstcadeau. Of misschien heb je al wel een peuter rondlopen in huis en maakt hij/zij deze kerst heel bewust mee. Dan zijn deze tien originele kerstcadeautjes voor baby’s en peuters leuk om te geven! 

Kerstcadeautjes voor baby’s en peuters

Om eerlijk te zijn koop ik voor mijn kleintje met kerst een mooi cadeau voor onder de kerstboom waar hij het hele jaar wat aan heeft. Dus geen kerstrammelaar of ook niet een romper met een kerstboom erop (misschien wel leuk om aan te trekken tijdens de kerstdagen 😉 ) Dus ik ben op zoek gegaan naar bijzondere kerstcadeautjes voor baby’s en peuters waar hij/zij het hele jaar mee kan spelen of kan gebruiken. Kijk mee en laat je inspireren!

1. Het mooiste kerstcadeau

Het scandinavische Modu is duurzaam speelgoed dat active play, de ontwikkeling en coördinatie bij kinderen vanaf 6 maanden tot 6 jaar bevordert. Modu is een modulair systeem van zachte blokken en plastieken staven, die je onderling kan verbinden en verbouwen tot allerlei contructies en spelmogelijkheden.

Met deze MODU Dreamer kit kan je minstens 12 verschillende creaties maken: van een autootje, een schommelpaard tot een compleet hindernissenparcours en nog veel meer. Laat je fantasie de vrije loop en bouw wat jij wilt. Voor kleine kindjes moet jij als ouder aan de slag, maar de wat grotere kindjes die wel van een uitdaging houden kunnen zelf aan de slag.

kerstcadeautjes voor baby's en peuters, houten speelgoed, poppenwagen, kerstcadeautjes voor baby, kerstcadeautjes voor peuters

2. Het ultieme cadeau

Een poppenwagen is zo’n cadeau wat jaren later nog in het kamertje van jouw kindje staat. Een mooi cadeau om te geven met kerst! Deze prachtige poppenwagen is de ideale wandelwagen voor poppenmoeders en -vaders. Een handig cadeau wanneer je kleintje leert lopen, want hij is perfect ter ondersteuning bij de eerste stapjes. 

3. Moedertjes opgelet!

Het strijken wordt een stuk leuker wanneer je kleintje naast jou staat met haar eigen strijkplank. Met deze strijkplank met strijkijzer worden alle poppenkleertjes mooi gestreken. De strijkplank is opklapbaar en in hoogte verstelbaar en heeft een afneembare katoenen hoes. Het strijkijzer heeft een draaiknop met klik geluid. Extra leuk natuurlijk!

4. Puzzel een autobaan door de hele kamer

Puzzelen en spelen met auto’s komen samen door deze prachtige houten autobaan met beweegbare brug. De autobaan bestaat uit 18 stukken die je eenvoudig op verschillende manieren in elkaar kan puzzelen. De autobaan is geschikt voor alle auto’s, vrachtwagens en bussen! En je kunt de puzzel autobaan ook nog uitbreiden!

5. Houten brandweerwagen

Brand! Brand! Met deze houten brandweerwagen blussen de drie brandweermannen alle branden. De ladder is horizontaal en verticaal draaibaar. De brandslang kan aan de buitenrand van de ladder worden bevestigd. Super leuk om mee te spelen maar ook echt een aanwinst op de kinderkamer!

6. Interactieve audio- en muziekspeler

Is jouw kindje gek op geluid en muziek? TIMIO is dé interactieve en educatieve audio- en muziekspeler voor kinderen. Luister naar de vijf verschillende krasvrije magnetische disks met als onderwerp: boerderijdieren, kerstliedjes, voertuigen, luisterverhaaltjes, slaapliedjes. 

7. Een complete speeltuin in de huiskamer

Wat een feest! Met deze super leuke Foam speelset bestaande uit verschillende vormen schuimblokken en een klein ballen, creëer je een echte speeltuin in je huiskamer! Je kan kiezen uit een standaard speelset, een speelset met open element of een XXL versie met extra speelblokken. Voor ieder wat wils! 

Kerst is meer dan alleen cadeautjes!

Kerst zal dit jaar voor iedereen op de wereld een extra bijzondere betekenis hebben. Hopelijk kunnen we dit vieren met familie en vrienden van dichtbij en anders op afstand. Maak er een bijzondere en liefdevolle kerst van dit jaar!

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC00720

Review; Olifant bijtring van Mushi…

In 2015 zijn wij, mijn man en ik, op reis geweest naar Thailand. Het land van de olifanten. Prachtig om...
image-2

8 x leuke activiteiten om thuis met je kids te doen!

De zomervakantie breekt bijna aan en dat houdt in een aantal weken vrij, in ieder geval voor je kids. Wellicht...
babylabelcom

8 soorten buitenspeelgoed dat geschikt is voor baby’s

Het mooie weer laat nog even op zich wachten, maar dat betekent niet dat je je al kunt gaan oriënteren...