Nieuwe favoriet: Studio Circus boeken!

24 juli 2017

Ik ben een echte sucker wat betreft kinderboeken. Ik vind: je kunt er als ̶m̶o̶e̶d̶e̶r̶ kind niet genoeg van hebben. In alle kleuren en maten, met tekst of zonder, over muziek, vriendjes of dieren. Daarom ben ik zo blij met de nieuwe boeken van Studio Circus!

De simpele, maar prachtig geïllustreerd dieren van Studio Circus ken je van de posters en kaartjes, die waarschijnlijk op elke hippe en vrolijke kinderkamer hangen. De avonturen van Panda lees je nu ook in deze stevige kartonnen boekjes.

Favorietje

Lore mocht ze testen: ‘Panda groot en klein‘ en ‘Wat een superdag, Panda!’. Die liefde voor boeken heb ik ook opgedrongen aan mijn dochter, uiteraard. Dus zodra ze de boeken op tafel zag staan (ik moest er natuurlijk eerst een goede foto van maken) wilde die grijpgrage handjes van haar ze direct pakken. “Panna!” Haar favoriete knuffel, komt dat even goed uit. Lore is bijna 2 jaar, een perfecte leeftijd voor deze boekjes. Alhoewel, door de mooie zachte kleuren en lieve sprekende vormen in het boekje, veroveren zeker de hartjes van de kleinere kindjes.

Studio Circus boeken

Muisje is klein, Panda is groot. Vleermuis is zwart, ijsbeer is wit. Neushoorn is dik, stokstaartje is dun… Op deze manier laat ik mijn peuter op speelse wijze kennismaken met grappige tegenstellingen. In het andere boek doorlopen we alle herkenbare momenten in een dag: wakker worden, in bad gaan, kleertjes aantrekken, spelen, boekje lezen en slapen!

Je begrijpt wel dat papa en mama deze boekjes nu elke avond moeten lezen voor het slapen gaan. Gelukkig doen wij dat met plezier!

Je shopt de prachtige Studio Circus boeken nu bij:

bol.com

Studio Circus boeken

 

Studio Circus boeken

Studio Circus boeken

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

boek5

De favoriete kinderboeken top 3 van onze bloggers

Boekjes voorlezen en prachtige plaatjes bekijken, één van de eerste dingen die we samen met onze kleine kinders doen. Het...
P9202689

Spuit Elf kan het zelf – Boekreview

Dit aandoenlijk prentenboek over een hartveroverend olifantje is echt een boek voor de kleine brandweerliefhebbers. Prachtige illustraties en fijne korte voorleesstukjes...
muziekdoosjes, baby-label

Slaap kindje slaap; een muziekje voor het slapen gaan.

Een muziekmobiel of muziekdoosje kan je kleintje helpen om in slaap te komen. Je kan hem in het bedje leggen (afhankelijk van...