Nieuwe favoriet: Studio Circus boeken!

24 juli 2017

Ik ben een echte sucker wat betreft kinderboeken. Ik vind: je kunt er als ̶m̶o̶e̶d̶e̶r̶ kind niet genoeg van hebben. In alle kleuren en maten, met tekst of zonder, over muziek, vriendjes of dieren. Daarom ben ik zo blij met de nieuwe boeken van Studio Circus!

De simpele, maar prachtig geïllustreerd dieren van Studio Circus ken je van de posters en kaartjes, die waarschijnlijk op elke hippe en vrolijke kinderkamer hangen. De avonturen van Panda lees je nu ook in deze stevige kartonnen boekjes.

Favorietje

Lore mocht ze testen: ‘Panda groot en klein‘ en ‘Wat een superdag, Panda!’. Die liefde voor boeken heb ik ook opgedrongen aan mijn dochter, uiteraard. Dus zodra ze de boeken op tafel zag staan (ik moest er natuurlijk eerst een goede foto van maken) wilde die grijpgrage handjes van haar ze direct pakken. “Panna!” Haar favoriete knuffel, komt dat even goed uit. Lore is bijna 2 jaar, een perfecte leeftijd voor deze boekjes. Alhoewel, door de mooie zachte kleuren en lieve sprekende vormen in het boekje, veroveren zeker de hartjes van de kleinere kindjes.

Studio Circus boeken

Muisje is klein, Panda is groot. Vleermuis is zwart, ijsbeer is wit. Neushoorn is dik, stokstaartje is dun… Op deze manier laat ik mijn peuter op speelse wijze kennismaken met grappige tegenstellingen. In het andere boek doorlopen we alle herkenbare momenten in een dag: wakker worden, in bad gaan, kleertjes aantrekken, spelen, boekje lezen en slapen!

Je begrijpt wel dat papa en mama deze boekjes nu elke avond moeten lezen voor het slapen gaan. Gelukkig doen wij dat met plezier!

Je shopt de prachtige Studio Circus boeken nu bij:

bol.com

Studio Circus boeken

 

Studio Circus boeken

Studio Circus boeken

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC00720

Review; Olifant bijtring van Mushi…

In 2015 zijn wij, mijn man en ik, op reis geweest naar Thailand. Het land van de olifanten. Prachtig om...
286473b9-2dfc-4380-9051-fb2226fe6d36

Review; Super zacht deze Timboo cuddle towel!

Kennen jullie Timboo al? Wat een prachtig merk is dat! Perfect voor de allerkleinsten maar ook zeker voor de dreumes...
DSC08771

Review; Gek op badderen met deze leuke bootjes

Toen Rae geboren werd, mocht ze na 2 dagen in bad. Een heerlijk moment vond ik dat! Zelfs terwijl ik...