Nieuwe favoriet: Studio Circus boeken!

24 juli 2017

Ik ben een echte sucker wat betreft kinderboeken. Ik vind: je kunt er als ̶m̶o̶e̶d̶e̶r̶ kind niet genoeg van hebben. In alle kleuren en maten, met tekst of zonder, over muziek, vriendjes of dieren. Daarom ben ik zo blij met de nieuwe boeken van Studio Circus!

De simpele, maar prachtig geïllustreerd dieren van Studio Circus ken je van de posters en kaartjes, die waarschijnlijk op elke hippe en vrolijke kinderkamer hangen. De avonturen van Panda lees je nu ook in deze stevige kartonnen boekjes.

Favorietje

Lore mocht ze testen: ‘Panda groot en klein‘ en ‘Wat een superdag, Panda!’. Die liefde voor boeken heb ik ook opgedrongen aan mijn dochter, uiteraard. Dus zodra ze de boeken op tafel zag staan (ik moest er natuurlijk eerst een goede foto van maken) wilde die grijpgrage handjes van haar ze direct pakken. “Panna!” Haar favoriete knuffel, komt dat even goed uit. Lore is bijna 2 jaar, een perfecte leeftijd voor deze boekjes. Alhoewel, door de mooie zachte kleuren en lieve sprekende vormen in het boekje, veroveren zeker de hartjes van de kleinere kindjes.

Studio Circus boeken

Muisje is klein, Panda is groot. Vleermuis is zwart, ijsbeer is wit. Neushoorn is dik, stokstaartje is dun… Op deze manier laat ik mijn peuter op speelse wijze kennismaken met grappige tegenstellingen. In het andere boek doorlopen we alle herkenbare momenten in een dag: wakker worden, in bad gaan, kleertjes aantrekken, spelen, boekje lezen en slapen!

Je begrijpt wel dat papa en mama deze boekjes nu elke avond moeten lezen voor het slapen gaan. Gelukkig doen wij dat met plezier!

Je shopt de prachtige Studio Circus boeken nu bij:

bol.com

Studio Circus boeken

 

Studio Circus boeken

Studio Circus boeken

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....
IMG20231104161222

Klorofil speelset: De Dennenappel

Een tijdje geleden ontving Morris van Klorofil ‘De camper’ en dit was meteen en hit. Toen ik hem vertelde over...