hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Spelen speelplekje in de woonkamer, tipi tent

Published on november 19th, 2018 | by Esther

0

Een eigen speelplekje in de woonkamer

In mijn vorige blog konden jullie lezen dat de box definitief de woonkamer verliet. Waar de box stond ontstaat een lege plek, die natuurlijk weer opgevuld moet worden. Eerder had ik aan de box een speelgoedzak hangen, maar die is natuurlijk nu ook weg! Daarom was het tijd voor een leuk speelhoekje voor mijn dochter.  De speelhoek wordt een onderdeel van de woonkamer, misschien zelfs wel de eyecatcher van de kamer. Een plek waar je kind zichzelf kan zijn en zich kan terugtrekken. Kind blij en jij blij!

Speelplekje in de woonkamer

Tipi’s zijn momenteel hot en ik begrijp helemaal waarom. Het is heerlijk om zo’n plekje te hebben als kind om gewoon even weg te kruipen. Een plekje in de woonkamer dat helemaal alleen van jou is. Lauren vindt het geweldig, haar eigen tent. Ze vermaakt zich er prima in, speelt met haar blokken en met haar stapelbakjes. In het begin vond ze het maar gek, “zo’n tent”. Je zag haar denken, kan ik er in kruipen of zal ik er gewoon lekker voor zitten en liggen. De tipi heb ik verder aangekleed met kleine bollampjes, een lekker groot zacht kussen en een geweldig speelkleed waar ze later ook weer iets aan heeft. Een tipi geeft veel ruimte in beslag, maar toch heeft de tipi een gezellig plekje gekregen en vind ik hem geweldig staan op die plek.

Heeft jouw kleintje ook een eigen speelplekje in de woonkamer of keuken? Laat het me weten.

Lots of love, Esther
@eastsidemommy

speelplekje in de woonkamer, tipi tent

speelplekje in de woonkamer, tipi tent

Bekijk meer baby kleding >>

Hippe zwangerschapsmode >>

Leuke babyschoentjes >>Comments are closed.

Back to Top ↑