Speelgoed van karton stimuleert de fantasie

18 maart 2021

De meeste kinderen kunnen zich met ‘weinig’ goed vermaken. Geef kinderen wat karton en ze zijn uren zoet! Een kartonnen doos wordt in hun fantasie een vliegtuig of raket en vliegen ze naar de maan. Knip een opening in een doos en je hebt een winkel of poppenkast. Hoe eenvoudig kan spelen zijn. Alleen karton heeft vaak een saai uiterlijk. Maar dit speelgoed van karton moet je gezien hebben. Kijk mee!

Speelgoed van karton is duurzaam

Duurzaam speelgoed dat de fantasie van kindjes prikkelt en ook nog eens heel mooi staat in je interieur. Niet mogelijk? Ja zeker wel. 

karton, speelgoed van karton, kartonnen kasteel, speelgoedwinkel karton, speelgoedwinkel, kartonnen speelgoed, duurzaam speelgoed, speelgoed kind 2 jaar

Koop jij iets in mijn winkeltje van karton?

Bij onze zoektocht kwamen wij uit op dit geweldig leuke, kartonnen speelgoed van STIP speelgoed. STIP staat voor: Sustainable Toys for Imagination and Pleasant living. De naam verklapt het eigenlijk al, duurzaam speelgoed dat de fantasie van kindjes prikkelt en ook nog eens heel mooi staat in je interieur. Wat wil je nog meer? 

Heel leuk een groot kasteel in je huis of een winkeltje, maar waar laat je dat allemaal? Een super groot pluspunt van speelgoed van karton is dat je het weer in elkaar kunt vouwen en kunt opbergen. IS je kindje er even mee uitgespeeld. Geen probleem! Berg het op en haal het een maandje later weer tevoorschijn. Wedden dat ze er weer graag mee speelt!

karton, speelgoed van karton, kartonnen kasteel, speelgoedkasteel karton, speelgoedkasteel, roze kasteel, kartonnen speelgoed, duurzaam speelgoed, speelgoed meisje 3 jaar

Geweldig dit grote kasteel!

Speelkasteel van karton

Ridders en prinsessen opgelet, want dit speelkasteel van karton is jouw nieuwe thuis! Door de hippe kleurtjes is het een aanwinst zelfs in de woonkamer. Pas wel op voor de vuurspuwende draak die het kasteel bewaakt!

Speelgoed winkel en tipi tent

Ook is er een speelgoed winkel van karton en een tipi tent verkrijgbaar. Beiden zijn verkrijgbaar in roze en blauw. Welk item zal jouw kleintje kiezen? Hier is het winkeltje favoriet!

Speelgoed raket van karton

Vlieg naar de sterren en de maan in jouw eigen raket

De SpaceX is er niks bij! Deze raket is makkelijk in elkaar te zetten en volledig gemaakt van karton. Kijk op een afstandje mee hoe jouw kleine astronaut zich tussen de sterren waant. Nu maar hopen dat er geen explosie volgt. Veilige vlucht gewenst!

Met dit leuke speelgoed van karton kunnen je kids zich vast wel vermaken! Je shopt het in de prachtige online shop van Fair Baby Beginnings.  

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-2

8 x leuke activiteiten om thuis met je kids te doen!

De zomervakantie breekt bijna aan en dat houdt in een aantal weken vrij, in ieder geval voor je kids. Wellicht...
babylabelcom

8 soorten buitenspeelgoed dat geschikt is voor baby’s

Het mooie weer laat nog even op zich wachten, maar dat betekent niet dat je je al kunt gaan oriënteren...
speelactiviteiten voor buiten

We kunnen weer naar buiten! + 5 tips voor leuke activiteiten

Sinds de klok verzet is hebben we weer dagen waarin het langer licht is en dat vinden we heerlijk nu...