Shoppen in de leukste babywinkel!

5 maart 2016

Het leukste kraamcadeau in mijn ogen? Een cadeaukaart van een leuke babywinkel! Heerlijk shoppen en een cadeau krijgen dat je zelf kiest. En laat ik nou net op pad gegaan zijn met een cadeaukaart van één van de leukste babywinkels in Nederland?! Je raadt het al, ik mocht een cadeaukaart van Prénatal uitproberen. Joepie!

Laat dat nou echt geen makkelijke opgave zijn… De meeste zullen Prénatal vast al kennen door de babykleding of autostoeltjes e.d., maar wist je ook dat ze de hipste kleding voor mommy’s-to-be, kekke wiegdekentjes, verschoonkussenhoezen,speelgoed etc hebben voor hele leuke prijzen? Mijn favo babycombinatie, leuke printjes en nog leukere prijzen.

“ Wat heb je hier eigenlijk niet?” vraag ik mezelf af als ik door de gangen struin.

Na lang speuren, twijfelen tussen al dat moois koos ik voor Nouds slaapkamer deze prachtige aankleedkussenhoes in grijs met witte sterren. Met een wildplassende babyboy is een extra hoes nooit uit de boze en laat deze nou net helemaal leuk bij zijn kamer passen.

Vind je ‘m ook niet prachtig staan op zijn commode?

Leuke babykleding kan ik ook nooit laten liggen en laat ik daarvoor bij Prénatal ook bij het goede adres zijn. Ik ben denk ik wel 10 keer heen en weer gelopen. Super leuke spijkerblousjes, hippe broekjes en hele stoere jassen. Toen viel mijn oog op deze coole sweater. Ik ben een enorme sweater freak en de donker zalmroze kleur met blauwe print sprak me meteen aan. Mister Blue.. op het lijf geschreven bij mijn poppetje blauwoog. Ik vind het hem prachtig staan

Ten slotte koos ik nog een leuke badeend. Noud vindt het heerlijk om met een badeendje in zijn mond rond te kruipen,dus een zilvergrijze badeend kon zoals je begrijpt niet ontbreken in zijn uitgebreide collectie.

Heb jij ook al leuke items van Prénatal op het oog? Of misschien al in je bezit? Deel het met ons!

prenatal

prenatal babykleding

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....
IMG20231104161222

Klorofil speelset: De Dennenappel

Een tijdje geleden ontving Morris van Klorofil ‘De camper’ en dit was meteen en hit. Toen ik hem vertelde over...