Review; Super zacht deze Timboo cuddle towel!

17 september 2023

Kennen jullie Timboo al? Wat een prachtig merk is dat! Perfect voor de allerkleinsten maar ook zeker voor de dreumes die wij thuis hebben rondkruipen. Wij gebruiken veel producten van Timboo en zijn echt fan! Voor BABYLABEL mochten we de Timboo Cuddle Towel testen..

Super zacht!

Timboo staat bekend om de super zachte stof die ze gebruiken. Alle producten die ze maken zijn voor een heel groot gedeelte gemaakt vsn bamboo. Dit zorgt ervoor dat de producten super zacht aanvoelen. Perfect voor na een heerlijk warm bad of tijdens het eten. Perfect voor kindjes met een gevoelige huid en perfect om mee af te drogen.

De cuddle towel

Van Timboo mochten wij een cuddle towel ontvangen. De cuddle towel die wij mochten ontvangen was in de kleur beige. Een hele prachtige neutrale kleur die past in iedere babykamer of badkamer. We gebruiken de cuddle towels van Timboo volop! Ons meisje van één kunnen wij helemaal in de towel rollen zodat ze het heerlijk warm heeft van de badkamer naar het aankleedkussen op haar slaapkamer.

Anders dan een gewone badcape.

De cuddle towel is geen doorsnede badape. Het heeft namelijk de mogelijkheid om de badcape om je nek te knopen. Hierdoor is het erg gemakkelijk om de cape te laten hangen zodra jij je kleintje uit bad tilt. Vervolgens pak je de muts van de towel op en is je baby heerlijk gewikkeld in een warme en zachte doek.
Ik vond het vaak lastig. Vooral toen Rae nog erg jong was. Haar uit bad tillen en dan ook nog haar wikkelen in een badcape om te voorkomen dat ze kon afkoelen. De cuddle towel is echt een uitkomst. Het maakt het badderen zoveel fijner en je hoeft je niet druk te maken over hoe je snel je kleintje in een badcape wikkelt.

Meer van Timboo

Timboo verkoopt niet alleen badcapen maar zoveel meer. Ze verkopen bijvooreeld ook prachtige badjassen voor kinderen en volwassenen, verschillende slabben, hoezen voor de wipstoel, knufeltjes, fopspeendoekjes, hoezen voor de aankleedkussens en hoezen voor reiswiegen. Echt zoveel verschillende en mooie producten die allemaal gemaakt zijn van de heerlijk zachte stof waar het merk om bekend staat.

En nu heerlijk in bad!

Ons meisje is gek op badderen. Zodra haar billen het water raken, begint ze al te lachen. Ze kan zich enorm vermaken in bad en vindt het heerlijk. We genieten dan samen even van dit momentje. En als ze eenmaal uit bad is, gebruiken we natuurlijk de fijne cuddle towel van Timboo. Het maakt voor haar het badmomentje en het afdrogen fijn waardoor ze hier extra van kan genieten. Wij zijn echt fan van Timboo en raden iedereen de cuddle towel aan.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
IMG20240219093934

Review – Timboo wipes, herbruikbare doekjes

Met een baby opkomst heb je flink wat verzorgingsproducten nodig. Van het Belgische merk Timboo had ik nog niet gehoord....