Puzzelblokken voor Lauren

2 december 2018

Een baby puzzel is bedoeld om jouw baby het ruimtelijk inzicht te geven voor het maken van een puzzel. Er zijn veel verschillende baby puzzels die je online of in de winkel kunt kopen. Daarnaast zijn er natuurlijk de bekende houten puzzels waarbij elk figuurtje in de desbetreffende uitsparing gelegd moet worden maar er zijn natuurlijk ook nog de blokpuzzels. Dit zijn de beginselen om te leren puzzelen. Ik mocht dan ook samen met mijn dochtertje Lauren de magische puzzelblokken van Sophie de Giraf testen.

Bekijk onze favoriete baby cadeautjes >>

Puzzelblokken van Sophie de Giraf

puzzelblokken van Sophie de Giraf, baby speelgoedDe magische puzzel blokken van Sophie de Giraf hebben 9 puzzels om verschillende plaatjes te creëren. Ik ben ontzettend enthousiast over dit product omdat deze puzzelblokken verschillende kleuren hebben om de ontwikkeling van je kindje te stimuleren en om je kindje de verschillende kleuren te leren.

Sophie de Giraf en haar vriendjes zijn allemaal terug te vinden op deze blokken en ze kan er allerlei verhaaltjes mee verzinnen op den duur omdat deze slimme en unieke blokken die aan elkaar verbonden zijn meegroeien met je kindje.

Baby’s reageren sterk op contrasterende kleuren en patronen. Contrastrijke zwart-wit afbeeldingen zorgen voor een optimale visuele stimulatie tijdens de eerste weken en maanden van het leven van een baby. Visuele stimulatie moedigt de algemene ontwikkeling van een baby aan. Daarom vind ik het ook ontzettend goed en leuk van deze puzzelblokken, dat daar ook aan gedacht is.

Een ontzettend leuk cadeau om te geven en te krijgen, je kunt het natuurlijk ook zelf aanschaffen. 😉 Lauren is er in ieder geval erg blij mee.

Waar speelt jouw kleintje graag mee? Laat het me weten in een reactie hieronder.

Lots of love, Esther
@eastsidemommy

Lees ook: waar spelen baby’s graag mee? >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....
IMG20231104161222

Klorofil speelset: De Dennenappel

Een tijdje geleden ontving Morris van Klorofil ‘De camper’ en dit was meteen en hit. Toen ik hem vertelde over...