hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Baby gifts nOeser Birds ‘n Bears Limited edition gift-collectie

Published on oktober 23rd, 2015 | by Colinda

0

nOeser Birds ‘n Bears babygift

Ook zo gek op de Birds ’n Bears collectie van nOeser. Dan hebben we goed nieuws. nOeser heeft een Limited Edition gift-set van deze vrolijke collectie uitgebracht. We love it!

nOeser Birds ‘n Bears

De Birds ’n Bears collectie van het nieuwe Nederlandse babykledingmerk nOeser is geinspireerd op de kinderfilm “Brother bear”. In de collectie de mooiste prints met veertjes, vogels, beren en vissen met, zoals we gewend zijn van nOeser, in elke print een leuke knipoog.

Speciaal voor jou komt nOeser met een Limited edition gift-set. Shop nu zo’n toffe kadoverpakking met een longsleeve voorzien van een van de 5 nOeser prints. Extra een bijpassende bandana slab die beide perfect te combineren zijn met bijvoorbeeld de baggy pants.

De Limited edition gift-collectie is verkrijgbaar in maat 50-56 t/m 86-92. Een gift-set bevat een longsleeve en een bandana slab voor € 27,95.

Bekijk en shop deze nOeser Birds n Bears giftsets bij:

Smallrebel

nOeser Birds ‘n Bears Limited edition gift-collectie

Noeser babykleding

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/noeser-birds-n-bears/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/noeser-birds-n-bears
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242