Negenmaandenbeurs + winactie!

21 januari 2023

Van 15 t/m 18 februari 2023 kun je weer heerlijk shoppen, genieten en van alles proberen tijdens de Negenmaandenbeurs. Hét evenement dat je als (aanstaande) ouder niet mag missen! Je vindt er alles voor je zwangerschap en baby. En guess what! Wij mogen entree kaartjes weggeven, lees snel verder om te kijken hoe je mee kunt doen.

Dit is er allemaal te doen..

Musthaves voor je baby

Ideeën voor de babykamer of het geboortekaartje, de nieuwste gadgets, advies van onafhankelijke experts op het gebied van voeding en lactatie, musthaves voor je uitzet, de liefste & leukste outfits, alle merken kinderwagens en nog veel meer. Je hart gaat hier gegarandeerd sneller van kloppen.

Shoppen, workshops er is van alles te doen

De Negenmaandenbeurs is terug met een overvolle, spetterende editie! Dit jaar vind je ruim 350 merken in maar liefst drie hallen met de allernieuwste producten en aanbiedingen. Naast grote merken als Prénatal, Babypark en Little Dutch vind je dit jaar ook verschillende nieuwe merken met duurzame en mooie producten. Behalve shoppen kun je ook deelnemen aan een van de workshops, een 3D- of 4D-echo laten maken of een bezoekje brengen aan het pop-up podium met o.a. Kikker, Nijntje en Dikkie Dik. Nieuwsgierig? Bekijk hier het programma per dag.

Zin in een leuk dag je uit? Win kaartjes…

Wij hebben iets leuks want wij mogen in samenwerking met de negenmaandenbeurs 3×2 kaartjes weggeven. Dus trommel je partner, vriendin, zus of moeder op en doe mee met deze te gekke winactie. Vul hieronder het formulier in om mee te doen!

(De gewonnen kaartjes kun je hier verzilveren Ticketshop)

*** Winnaars bekend***

Laura, Linda en Inge winnen 2 tickets voor de negenmaandenbeurs. In de mail ontvang je de code om te verzilveren. (zie hierboven om je code te activeren) Veel plezier!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

reizen met kids tenerife

Kindvriendelijk Tenerife + leuke tips om te doen

Toen Morris ruim 1 jaar was zijn wij drie weken op vakantie geweest naar Tenerife. Eerder geplande vliegreizen gingen wegens...
vakantie lesbos met kinderen griekenland

Verrassend Lesbos + tips om te doen

Voordat Morris in ons leven kwam waren Lex en ik al erg reislustig. Nieuwe plekken ontdekken, andere culturen ontmoeten en...
reizen met kids

Dushi Curaçao + leuke tips!

Voordat Morris in ons leven kwam waren Lex en ik al erg reislustig. Nieuwe plekken ontdekken, andere culturen ontmoeten en...