hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Spelen loopfietsje

Published on juni 7th, 2017 | by Karen

0

Loopfietsje belangrijk bij ontwikkeling kinderen

Nederland is een fietsland. En ook België mogen we niet vergeten! En het leuke, met een goed loopfietsje kun je jouw kleintje ook leren fietsen. Belangrijk om dan wel te beginnen met de juiste loopfiets. De Gele Flamingo heeft fietsjes in verschillende soorten en maten. Kids leren hierop uitstekend en meestal razendsnel fietsen. Natuurlijk nog wel zonder trappers, maar dit is de perfecte manier om balans te leren houden.

Loopfietsje

Net als bij een echte fiets, zal je kindje op een loopfietsje evenwicht moeten houden. In het begin kan dit best lastig zijn, maar het is goed voor de ontwikkeling van de grove motoriek. De fiets in bedwang houden en zich met de voeten voortbewegen is voor een kind al een kunstje op zich. Hier horen natuurlijk ook de voor ons bekende vaardigheden bij als leren sturen en remmen. Gelukkig hebben kids dat al snel onder de knie. Kinderen die oefenen met een loopfiets, hebben later op een echte fiets geen zijwieltjes nodig in tegenstelling tot kinderen die een driewieler gewend zijn.

Veiligheid tijdens leren fietsen

Tijdens het (leren) fietsen mag een fietshelm zeker niet ontbreken, want veiligheid gaat boven alles. Een helm op maat van je kind, eentje die veilig is én die er ook leuk uit ziet. Want als zo’n helm er leuk uitziet, wil je kind hem wel graag dragen!

Ook een fietsbel kan dan niet missen. Zo kan dat kleine race monstertje iedereen laten weten dat hij eraan komt scheuren! Tring tring, iedereen uit de weg!

Duurzaam speelgoed

Speelgoed Kiki hecht veel belang aan de manier waarop al het speelgoed gemaakt wordt. Daarom is het hout gelabeld met het FSC label, dan ben je zeker dat het om duurzame bosbouw gaat. Fijn om te weten dat het speelgoed op de juiste manier gemaakt wordt en met het juiste materiaal!

En last but not least, Speelgoed Kiki heeft ook een ‘echte’ winkel! Zo kan je altijd alle producten live komen bekijken, je kind kan er naar hartenlust alles uittesten, je kunt je bestelling meteen komen afhalen of kom gewoon lekker rondneuzen! Zo ben je zeker van je product dat het goed is!

Bekijk en shop de gave loopfietsjes online bij:

De Gele Flamingo

loopfietsje, houten loopfiets

Kijk hier voor meer babyspeelgoed inspiratie >>

Lees ook: waar spelen baby’s graag mee >>

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/loopfietsje/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242

Tags: , , , , , , , , ,
Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/loopfietsje
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242