Vroem, vroem …

31 januari 2018

De droom van kleine coureurs is een prachtige loopauto! Mooi vormgegeven loopwagens in diverse stoere modellen, met mooie velgen en veel kidspower. Deze loopauto’s zijn goed voor hun motorische ontwikkeling, evenwicht en balans gevoel en super leuk om mee te spelen en je fantasie te gebruiken.

Marquant loopauto, brandweer loopauto, retro loopauto

Retro loopauto’s

Vroem… met Marquant haal je een echte oldtimer in huis voor je kind. Dit merk produceert retro loop auto’s in de meest uiteenlopende designs. Zo heb je opeens een echte klassieker, takelwagen of brandweerauto in je woonkamer staan. Je kind zal in zijn of haar nopjes zijn en jij hebt een prachtig object in de woonkamer. De loopauto’s van Marquant zijn gemaakt van stevig metaal en hebben een nostalgische uitstraling. Al trappend zal je kind de wereld ontdekken in zijn of haar retro auto. Elke autoliefhebber zal jaloers zijn.

Naast trapauto’s heeft Marquant ook een aantal oplaadbare auto’s waardoor je kind als een echte volwassenen over de stoep kan rijden. De eerste leuke stappen naar het rijbewijs worden zo stiekem al gezet. Marquant combineert ultiem speelplezier voor je kind met een fantastisch item voor in je huis. Deze auto’s zijn een echte must-have. Voorzien van rubberen wielen dus geschikt voor binnen en buiten.

De Marquant Brandweer loopauto is helemaal gemaakt van metaal met uitzondering van de spatborden, die zijn gemaakt van kunststof. Een geweldige retro auto voor de echte brandweerman. Op de voorkant van de brandweerwagen is een belletje en aan de achterzijde zijn twee ladders bevestigd. Compleet met brandslang.

Baghera loopauto's, retro loopauto

Baghera loopauto

Baghera retor Speedster loopauto in het wit. De kleurtrend van het jaar. Deze white edition auto kan volgens Baghera naar hartelust geverfd worden door de kleine en noemt dit model ook wel de Do it yourself Baghera. Het is maar wat je wilt, maar strak wit vinden wij wel erg mooi. De Baghera Chocolat speedster is een echt juweeltje! Deze retro loop auto heeft coole rubberen banden en een chromen grille. Zie jij jouw kleine boef hier al op scheuren door de woonkamer?

Meer baby gifts bekijk je hier >>

baghera loopauto, cadeau jongen 1 jaar

baghera loopauto's, tankstation, loopauto

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC00720

Review; Olifant bijtring van Mushi…

In 2015 zijn wij, mijn man en ik, op reis geweest naar Thailand. Het land van de olifanten. Prachtig om...
image-2

8 x leuke activiteiten om thuis met je kids te doen!

De zomervakantie breekt bijna aan en dat houdt in een aantal weken vrij, in ieder geval voor je kids. Wellicht...
babylabelcom

8 soorten buitenspeelgoed dat geschikt is voor baby’s

Het mooie weer laat nog even op zich wachten, maar dat betekent niet dat je je al kunt gaan oriënteren...