Naar de dierentuin met Little People Zoo

26 oktober 2015

Met de Little people dierentuin speelset wanen kinderen zich echte dierenverzorgers in een dierentuin. Help dierenverzorger Mia met het opmeten van de dieren, weeg de dieren en verzorg ze goed met de Grote Dieren Dierentuin speelset. Dit najaar maken de grootste Little People speeltjes ooit hun opwachting: het grote nijlpaard en de giraf. Het nijlpaard en de giraf kunnen bewegen en maken levensechte geluiden. Geen avontuur is te groot voor de allerkleinsten met de nieuwe Little People Dierentuin collectie!

Ook favoriet peuterspeelgoed: magische speelboom >>

Favoriet baby- en peuterspeelgoed

De Little People karakters zijn al jarenlang echte vriendjes van de jongste kinderen. Ieder poppetje heeft zijn eigen unieke karakter en eigenaardigheden die past bij de kinderen. Zo heeft Eddie, het bekendste Little People karakter, veel energie en staat overal voor open, terwijl Mia meer bedachtzaam is en graag eerst even de kat uit de boom kijkt. De kinderen beleven veel spannende avonturen met de Little People-figuurtjes in de populaire garage, schoolbus of boerderij. Samen met de karakters van Little People kunnen de jongste kinderen hun fantasie de vrije loop laten en geweldige reizen maken.

Little People Dierentuin Speelset

Er valt zoveel te ontdekken met de Little People grote dierentuin speelset!De olifant kan bewegen en maakt levensechte geluiden. En als dierenverzorgster Mia te laat is met het voer kantelt de olifant het platform, zodat het voer zo zijn voederbak in rolt. Het aapje kan klimmen, klauteren en lekker schommelen in de dierentuin. Help Mia met het meten, wegen en verzorgen van de dieren. En als alle dieren eten hebben gehad, kunnen ze lekker spelen! Nu kunnen kleintjes iedere dag een bezoekje brengen aan hun eigen, favoriete dierentuin.

Grootste Little People Dierentuin speeltjes ooit

Het nijlpaard en de giraffe uit de Little People Grote Dierenset zijn de grootste Little People speeltjes ooit! De dierentuindieren kunnen bewegen en maken levensechte geluiden. Elke set bevat een dier, een verzorger en voer. Welke avonturen gaat jouw kleintje met deze grote dieren beleven?

Little People helpt mee bij de ontwikkeling van je kindje

Tijdens het spelen met Little People, zoals de schoolbus, de boerderij en de garage, kunnen kinderen vanaf 1,5 jaar hun fantasie de vrije loop laten. Deze fantasie is nodig voor hun persoonlijke ontwikkeling. Zo leren zij verhalen bedenken, problemen oplossen en creatief denken.

Bekijk en shop alle Fisher Price Little People speelgoed bij:

Bol.com

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-2

8 x leuke activiteiten om thuis met je kids te doen!

De zomervakantie breekt bijna aan en dat houdt in een aantal weken vrij, in ieder geval voor je kids. Wellicht...
babylabelcom

8 soorten buitenspeelgoed dat geschikt is voor baby’s

Het mooie weer laat nog even op zich wachten, maar dat betekent niet dat je je al kunt gaan oriënteren...
speelactiviteiten voor buiten

We kunnen weer naar buiten! + 5 tips voor leuke activiteiten

Sinds de klok verzet is hebben we weer dagen waarin het langer licht is en dat vinden we heerlijk nu...