Little People Dierentuin vriendjes voor Liv

25 november 2018

Fisher Price komt met een nieuwe serie: Little People Zoo! De Little People karakters zijn al jaren favoriet bij kleine kinderen. Elk poppetje heeft zijn eigen unieke karakter en eigenaardigheden en dat maakt ze zo leuk. Liv mag de Little People giraffe testen behorende bij de Little People dierentuin Speelset.

Ook favoriet peuterspeelgoed: magische speelboom >>

Little People dierentuin speelset

Liv kijkt nieuwsgierig naar de doos als ik haar nieuwe vriendje wil uitpakken. Ze lacht meteen als ze dat vrolijke koppie van de giraffe ziet!  Ze trekt de giraffe met verpakking en al uit mijn handen. Er zit een voederbak bij en dierenverzorgster Mia met haar schattige vlechtjes.

Ik maak snel alles los want Liv is reuze enthousiast. Ze grijpt meteen naar het poppetje Mia. Ik pak de giraffe en Liv schrikt van het kraken van zijn pootjes als ik ze buig. Hij maakt grappige geluidjes wanneer je zijn kop omhoog en omlaag doet. Liv moet er even aan wennen en vindt het poppetje even wat interessanter op het moment.

Baby cadeautjes

De Little People dierentuin speelset bestaat uit een hele serie.  Ik voel een 5 december idee opkomen ;-). Er is een grote olifant,  aapje en het grote nijlpaard naast de giraffe. De Little People Zoo dieren zijn de grootste speeltjes ooit van de collectie.

Het formaat van de giraffe vind ik absoluut geslaagd,  Liv kan hem goed vast pakken en goed naar hem kijken omdat hij lekker groot is. De kop vind ik superleuk,  zo vrolijk en de geluidjes zijn grappig. De eerste dagen speelt Liv niet veel met hem,  maar Mia gaat overal mee naartoe! Ik verstop de giraffe, kijken of zij het merkt.

Na een tijdje is Liv druk aan het zoeken,  ik moet stiekem lachen. Gevonden!! Sindsdien moet ” guy” ( zeg kie,  liv zegt zo giraffe) met elk maaltje mee om te eten aan tafel.  Liv buigt hem alle kanten heen, geeft hem kusjes en lacht om de geluidjes en het gekraak van zijn buigzame poten. Mia mag ook mee eten.

We vragen aan Sinterklaas een uitbreiding van de Little People Zoo Dierentuin speelset, want dit is super leuk spelen voor dit kleine ontdekkertje!

 Little People dierentuin speelset, little people zoo

Little People dierentuin speelset, little people zoo

Kijk hier voor meer babyspeelgoed inspiratie >>

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-2

8 x leuke activiteiten om thuis met je kids te doen!

De zomervakantie breekt bijna aan en dat houdt in een aantal weken vrij, in ieder geval voor je kids. Wellicht...
babylabelcom

8 soorten buitenspeelgoed dat geschikt is voor baby’s

Het mooie weer laat nog even op zich wachten, maar dat betekent niet dat je je al kunt gaan oriënteren...
speelactiviteiten voor buiten

We kunnen weer naar buiten! + 5 tips voor leuke activiteiten

Sinds de klok verzet is hebben we weer dagen waarin het langer licht is en dat vinden we heerlijk nu...