Baby gifts lanco, sensory speelgoed

Published on februari 26th, 2018 | by Evelyne

0

Het allerliefste lammetje 

Ben je op zoek naar een leuk kraam cadeautje voor een baby? Dan raden we je met veel plezier het sensory lammetje van Lanco aan! Dit lieve lammetje is verkrijgbaar bij Kleine Giraf en ontwikkelt vier zintuigen van de baby. Het is een klein, zacht, rubberen speeltje dat een schattig piepgeluidje maakt wanneer je erin knijpt. Bovendien is het gemaakt van 100% natuurlijk rubber en is het dus veilig, niet giftig en biologisch afbreekbaar. Dat vinden wij persoonlijk een heel groot pluspunt. En bovendien is het ook nog handgemaakt én maatschappelijk verantwoord.

Lammetje van Lanco

lanco, sensory speelgoed
Charlotte (10 maanden) is gefascineerd door dit leuke diertje en begint te schaterlachen zodra ze het leuke piepgeluidje hoort. Ze vindt het fijn om te knabbelen aan de oortjes en pootjes van dit zachte lammetje en speelt er heel vrolijk mee. Aangezien het niet te groot is, is het ook ideaal om mee te nemen in de luiertas en boven te toveren zodra er wat extra entertainment nodig is. Een aanrader dus!

Dit lieve speelgoed lammetje is geschikt voor baby’tjes vanaf 0 maanden en komt in een leuke verpakking. Lanco heeft verder ook nog andere vrolijke rubberen speelgoedjes, bijtspeeltjes en badspeeltjes.

Het lammetje van Lanco sensory bevordert de ontwikkeling van 4 zintuigen;

  • Zien: baby’s aandacht wordt aangetrokken door speelgoed met felle kleuren en verschillende vormen, leren kleuren te onderscheiden en bevordering van oog-coördinatie.
  • Proeven: het speelgoed is veilig om op te kauwen en sabbelen en eenvoudig vast te pakken.
  • Horen: het speelgoed heeft een zachte piep dat genoeg is om baby’s aandacht te trekken zonder teveel lawaai.
  • Voelen: verschillende texturen laten jouw kindje nieuwe vormen en manieren om vast te pakken ontdekken

Shop nu online

Bekijk meer baby gifts >>

lanco, sensory speelgoed

Sinds kort is het authentieke speelgoedmerk Lanco Toys, dat al sinds 1952 speelgoed van 100% natuurlijk rubber maakt, ook in Nederland verkrijgbaar! Alle producten van Lanco Toys worden gemaakt volgens een ambachtelijk productieproces, waarbij kwaliteit een absolute must is en sommige onderdelen zelfs nog met de hand worden uitgevoerd. Hierdoor zijn geen twee exemplaren hetzelfde.

Share Button

Tags: , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑