Het allerliefste lammetje van Lanco

11 april 2019

Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeautje voor een baby? Dan raden we je met veel plezier het sensory lammetje van Lanco aan! Dit lieve lammetje is verkrijgbaar bij Kleine Giraf en ontwikkelt vier zintuigen van de baby. Het is een klein, zacht, rubberen speeltje dat een schattig piepgeluidje maakt wanneer je erin knijpt. Bovendien is het gemaakt van 100% natuurlijk rubber en is het dus veilig, niet giftig en biologisch afbreekbaar. Dat vinden wij persoonlijk een heel groot pluspunt. En bovendien is het ook nog handgemaakt én maatschappelijk verantwoord.

Prachtige babyproducten van Tiny Humans >>

Lammetje van Lanco

lanco, sensory speelgoedCharlotte (10 maanden) is gefascineerd door dit leuke diertje en begint te schaterlachen zodra ze het leuke piepgeluidje hoort. Ze vindt het fijn om te knabbelen aan de oortjes en pootjes van dit zachte lammetje en speelt er heel vrolijk mee. Aangezien het niet te groot is, is het ook ideaal om mee te nemen in de luiertas en boven te toveren zodra er wat extra entertainment nodig is. Een aanrader dus!

Baby speelgoed

Dit lieve speelgoed lammetje is geschikt voor baby’tjes vanaf 0 maanden en komt in een leuke verpakking. Lanco heeft verder ook nog andere vrolijke rubberen speelgoedjes, bijtspeeltjes en badspeeltjes.

Het lammetje van Lanco sensory bevordert de ontwikkeling van 4 zintuigen;

  • Zien: baby’s aandacht wordt aangetrokken door speelgoed met felle kleuren en verschillende vormen, leren kleuren te onderscheiden en bevordering van oog-coördinatie.
  • Proeven: het speelgoed is veilig om op te kauwen en sabbelen en eenvoudig vast te pakken.
  • Horen: het speelgoed heeft een zachte piep dat genoeg is om baby’s aandacht te trekken zonder teveel lawaai.
  • Voelen: verschillende texturen laten jouw kindje nieuwe vormen en manieren om vast te pakken ontdekken

Shop nu online

lanco, sensory speelgoed

Lanco babyspeelgoed

Sinds kort is het authentieke speelgoedmerk Lanco Toys, dat al sinds 1952 speelgoed van 100% natuurlijk rubber maakt, ook in Nederland verkrijgbaar! Alle producten van Lanco Toys worden gemaakt volgens een ambachtelijk productieproces, waarbij kwaliteit een absolute must is en sommige onderdelen zelfs nog met de hand worden uitgevoerd. Hierdoor zijn geen twee exemplaren hetzelfde. Ontdek zelf dit super leuke babyspeelgoed!

Bekijk meer baby gifts >>

Waar spelen baby’s graag mee >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....
IMG20231104161222

Klorofil speelset: De Dennenappel

Een tijdje geleden ontving Morris van Klorofil ‘De camper’ en dit was meteen en hit. Toen ik hem vertelde over...