hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Baby gifts knuffelbeer, knuffelberen, kraamcadeau, babyknuffel

Published on juli 25th, 2016 | by de Redactie

0

Knuffelberen

Een knuffel is voor een kind erg belangrijk. Ze kunnen er heerlijk mee knuffelen en het geeft ze een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Ook als kinderen verdrietig zijn laten ze zich graag troosten door hun knuffel. Dit begint al bij baby’s, die als troost heerlijk kunnen sabbelen op hun favoriete knuffel(doekje).

Speciaal zijn dan ook de “eerste” knuffels die een kind krijgt als baby. Al tijdens de zwangerschap en in de kraamtijd worden knuffels als kado gegeven. Een van de favorieten hierbij zijn nog altijd de knuffelberen. En niet voor niets, vinden wij. Een knuffelbeer is namelijk super schattig, stijlvol en tijdloos.

knuffelbeer, knuffelberen, kraamcadeau, babyknuffel

Het amerikaanse merk Gund is gespecialiseerd in het maken van de meest fantastische tijdloze knuffelberen. Al deze beren zijn stuk voor stuk superschattig en heerlijk zacht. Het ideale vriendje dus om kado te geven of krijgen tijdens de zwangerschap of als kraamkado.

Ook Happy Horse heeft een aantal mooie klassieke knuffelberen in haar assortiment voor een aantrekkelijke prijs. Ze hebben zelfs een beer als muziekknuffel! Het hippe franse merk Ebulobo heeft ook een aantal coole hippe knuffelberen in haar assortiment, en zelfs een heuse berentas.

Al deze leuke knuffels zijn verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl. Voor nog meer super leuke spullen voor kinderen, zoals tassen en muurstickers, kun je hier ook terecht.

knuffelbeer, knuffelberen, kraamcadeau, babyknuffelsComments are closed.

Back to Top ↑