KAOS MINI-RANSEL

20 mei 2017

Kennen jullie het Noorse merk KAOS? Dit merk is opgericht in Oslo, door Mette Bordal Hansen en Gineline Kalleberg. De oprichters werkten in de marketing en design sector. Maar toen ze zelf ouders werden, waren ze op zoek naar esthetische, functionele en unisex producten voor ouders en hun kleintjes. Ze bedachten toen om samen een unisex lijn te gaan ontwerpen. En sinds dat moment werd KAOS geboren.

KAOS

De naam KAOS is geïnspireerd op hun dagelijks leven. Een betere naam kan je niet bedenken als je producten ontwikkelt voor mama’s en papa’s die op zoek zijn naar praktische oplossingen in hun drukke bestaan. Dat is exact wat dit Noorse merk wil doen.

Ik was al een tijdje op zoek naar Silas allereerste echte rugzakje, maar helaas slaagde ik er steeds niet in om een leuke te vinden. Totdat ik dit Noorse merk tegen kwam en ik meteen dacht van “wowie, deze wil ik voor mijn kleine man”. Zo gezegd zo gedaan. Bestellen maar!

Toffe kinderrugtas

Ik bestelde de Mini-Ransel Black en was erg benieuwd hoe hij er in het echt uitzag, want ik had hem natuurlijk nog niet in het echt gezien. Dus ik wachtte geduldig af totdat hij geleverd werd. En hoopte dat hij er in het echt net zo mooi uitzag als op de foto’s op de website. Ik moet er overigens wel bij zeggen dat ze een top service verlenen. Ik ontving een dag later meteen een track en trace.

Kaos speelt in op de trend van dit moment op het gebied van een hippe luiertas en dat is namelijk de rugzak. Zo hebben ze dit kleine model (Mini-Ransel) ook voor de ouders uitgebracht met veel luiertas functies. En met een baby is een rugzak eigenlijk heel fijn om mee te nemen. Ook zit er zit nog een hengsel aan de rugzak voor zowel de ouders als kind, zodat je hem aan de kinderwagen kunt hangen. Erg handig dus. Overigens een leuke tip: je hebt nu de keuze om dezelfde rugzak te dragen als je kind of als papa / mama.

Neem eens een kijkje op www.itskaos.com voor meer info en mooie producten.

KAOS, hippe kinderrugtassen

KAOS, babylabel

kaos, kaos mini ransel, kinderrugtas, luiertassen

 

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....
IMG20231104161222

Klorofil speelset: De Dennenappel

Een tijdje geleden ontving Morris van Klorofil ‘De camper’ en dit was meteen en hit. Toen ik hem vertelde over...