KAOS MINI-RANSEL

20 mei 2017

Kennen jullie het Noorse merk KAOS? Dit merk is opgericht in Oslo, door Mette Bordal Hansen en Gineline Kalleberg. De oprichters werkten in de marketing en design sector. Maar toen ze zelf ouders werden, waren ze op zoek naar esthetische, functionele en unisex producten voor ouders en hun kleintjes. Ze bedachten toen om samen een unisex lijn te gaan ontwerpen. En sinds dat moment werd KAOS geboren.

KAOS

De naam KAOS is geïnspireerd op hun dagelijks leven. Een betere naam kan je niet bedenken als je producten ontwikkelt voor mama’s en papa’s die op zoek zijn naar praktische oplossingen in hun drukke bestaan. Dat is exact wat dit Noorse merk wil doen.

Ik was al een tijdje op zoek naar Silas allereerste echte rugzakje, maar helaas slaagde ik er steeds niet in om een leuke te vinden. Totdat ik dit Noorse merk tegen kwam en ik meteen dacht van “wowie, deze wil ik voor mijn kleine man”. Zo gezegd zo gedaan. Bestellen maar!

Toffe kinderrugtas

Ik bestelde de Mini-Ransel Black en was erg benieuwd hoe hij er in het echt uitzag, want ik had hem natuurlijk nog niet in het echt gezien. Dus ik wachtte geduldig af totdat hij geleverd werd. En hoopte dat hij er in het echt net zo mooi uitzag als op de foto’s op de website. Ik moet er overigens wel bij zeggen dat ze een top service verlenen. Ik ontving een dag later meteen een track en trace.

Kaos speelt in op de trend van dit moment op het gebied van een hippe luiertas en dat is namelijk de rugzak. Zo hebben ze dit kleine model (Mini-Ransel) ook voor de ouders uitgebracht met veel luiertas functies. En met een baby is een rugzak eigenlijk heel fijn om mee te nemen. Ook zit er zit nog een hengsel aan de rugzak voor zowel de ouders als kind, zodat je hem aan de kinderwagen kunt hangen. Erg handig dus. Overigens een leuke tip: je hebt nu de keuze om dezelfde rugzak te dragen als je kind of als papa / mama.

Neem eens een kijkje op www.itskaos.com voor meer info en mooie producten.

KAOS, hippe kinderrugtassen

KAOS, babylabel

kaos, kaos mini ransel, kinderrugtas, luiertassen

 

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

286473b9-2dfc-4380-9051-fb2226fe6d36

Review; Super zacht deze Timboo cuddle towel!

Kennen jullie Timboo al? Wat een prachtig merk is dat! Perfect voor de allerkleinsten maar ook zeker voor de dreumes...
DSC08771

Review; Gek op badderen met deze leuke bootjes

Toen Rae geboren werd, mocht ze na 2 dagen in bad. Een heerlijk moment vond ik dat! Zelfs terwijl ik...
DSC00657

Review; Speentjes van Frigg..

Rae gebruikt al een hele tijd spenen. We kunnen inmiddels niet meer zonder. Rae gebruikt haar speen alleen als ze...