Hoe fijn! Ik mocht de Neno Perfetto testen.

23 maart 2023

De Neno Perfetto is een elektrische borstkolf en is waterbestendig. Zo kun je bijvoorbeeld heerlijk ontspannen in bad kolven. Neno Perfetto heeft eerst een stimulatiemodus voordat de lactactiemodus start, zo zorgt deze voor een natuurlijke start van de melktoevoer uit je borst. Er zitten 2 maten borstschilden bij, zodat er altijd wel 1 past. De unieke mix modus zorgt aan het einde van het kolven voor een rustige natuurlijke afbouw.

Kolf zoektocht 

Ik was al een poosje opzoek naar een elektrische kolf want ik kolfde steeds met de hand. Dit ging ook wel prima maar op een gegeven moment ging ik meer werken en dus ook meer kolven. Met de handkolf moest ik vaak kolven voor 1 voeding en hier was ik een beetje klaar mee. Door de elektrische kolf was ik het kolven ook minder snel beu. Bij het kolven met de hand voelde ik mij toch echt minder prettig. 

De Neno perfetto borstkolf shop je hier

Met de Neno Perfetto kolf ik veel meer!

Met deze elektrische kolf kan ik per keer veel meer melk kolven! Hij is makkelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken. De onderdelen zijn allemaal goed los te maken en zo kan je ze goed schoonmaken, heel hygiënisch dus! Ik heb de kolf gebruikt om op mijn werk te kolven en af en toe als ik m’n baby bij m’n man achterliet en zelf even de deur uitging (stiekem heel fijn af en toe alleen de deur uit ;)). Wanneer je vaker moet kolven is een dubbele kolf wel sneller en effectiever denk ik. 

De enige minpuntjes zijn dat de knopjes op het display in het donker niet te zien zijn, wat toch handig is tijdens kolven in de nacht!  Ook is hij best zwaar aan de bovenkant maar je kan hem wel goed neerzetten door de meegeleverde standaard. 

Voor en nadelen van de Neno Perfetto

Wat ook heel fijn is, is dat je zakjes meteen op de kolf kunt aansluiten en dat de flessen van Philips Avent er ook op passen! De kolf past makkelijk in je tas en gaat 2 uur lang mee. Wanneer de batterij leeg is kan je hem makkelijk opladen met de meegeleverde usb oplader. 

Voordelen

  • voordelige prijs
  • Makkelijk schoon te maken
  • Draadloos, dus geen slangetjes
  • Batterij gaat lang mee

Nadelen

  • knopjes zijn niet te zien in het donker
  • Hij is best zwaar, dus je moet hem wel in de meegeleverde standaard zetten

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

voorleesboek leesboek

Boekreview; Het geluidenboek van Pieter Konijn

Natuur, vogeltjes die fluiten, bijen die zoemen, wind door de bomen, alles komt aan bod in dit prachtige geluidenboek van...
bee4380a71833b1ce7735348be3abc0d

Elvie lanceert nieuwe SmartRhythm technologie om melkproductie te optimaliseren

Elvie introduceert een nieuwe app-functie voor ’s werelds toonaangevende, bekroonde en meest stille borstkolf op de markt, de Elvie Pump. Elvie ontwikkelt...
testouder-cuddle-towel-blogpost

Testouder gezocht!

Regelmatig krijgen wij gratis babyproducten die wij mogen testen. De uitgewerkte verslagen plaatsen wij onder het kopje Reviews op Babylabel. Denk bijvoorbeeld...