hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Onderweg dooky traveller, dooky traveller review, getest, reiswieg

Published on oktober 8th, 2020 | by de Redactie

0

Getest: de Dooky traveller

Onlangs ontvingen we de Dooky traveller om te testen, en we zijn aangenaam verrast! Ons zoontje is bijna 2 maanden oud en ligt het liefst op zijn buik tijdens het slapen wat in de maxi-cosi natuurlijk niet mogelijk is. 

Toen wij de oproep “Testers gezocht voor de Dooky Traveller” voorbij zagen komen dachten we meteen dat dit een heel goed alternatief zou zijn om mee te nemen in plaats van de reiswieg.

Dooky Traveller

Voorheen twijfelde we altijd wat we mee namen als we ergens heen gingen de maxi-cosi of de reiswieg aangezien hij onderweg altijd in de maxi-cosi ligt en daarin dan ook wel eens in slaap valt.

Reiswieg baby

Maken we hem wakker voor in de reiswieg over te leggen of laten we hem in de maxi-cosi slapen met als gevolg dat hij lang in die houding ligt.

dooky traveller, dooky reiswieg, reiswieg baby

Met de Dooky Traveller hebben we geen twijfels meer wat we voor onze kleine spruit mee moeten nemen onderweg. Vanwege het kleine formaat en gemak van het reis bedje gaat hij standaard mee tijdens bezoek en dagjes weg!

reiswieg baby test, dooky traveller.

Nu kunnen we heel makkelijk overal een bedje voor hem creëren zodat hij altijd zijn eigen bedje bij heeft wat voor hem veilig en vertrouwd voelt! De dooky traveller is erg klein op te vouwen en licht om mee te nemen dus veel makkelijker als een grote reiswieg in de auto of tijdens een dagje weg. Het kan zelfs mee in de tas of fietsmand! Geen gezeul meer met een reiswieg of groot campingbedje.  En aangezien wij geen grote auto hebben, en al een kinderwagen onderstel mee moet is dit een ideaal om bij te hebben. Ook voor de onverwachte langere bezoeken.

reiswieg baby, vakantie baby musthave

Je klapt hem in enkele seconden uit doormiddel van drie clipjes los te maken en open te vouwen, ook het inklappen is geen enkele moeite en snel gebeurd.

Tevens zit er een comfortabel opvouwbaar matrasje in. Een eigen hoeslaken eromheen en dekentje en voilà je baby kan comfortabel slapen.

Conclusie Dooky Traveller reiswieg

Wij zijn erg tevreden over de Dooky Traveller en zullen er hopelijk nog veel gebruik van maken in de toekomst. Wel zijn we benieuwd tot hoeveel maanden dit te gebruiken is aangezien ze er wel uit kunnen klimmen als ze kunnen kruipen.

We zijn op vakantie geweest naar CenterParcs en het was zo handig om de reiswieg hierheen mee te nemen! Ideaal!

Tags: , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑