Fisher Price schoolbus

19 januari 2016

Kleine kinderen zijn net kleine ontdekkingsreizigers. Vanaf het moment dat ze hun oogjes openen ’s ochtends vroeg tot het moment dat ze weer in hun bedje liggen, zijn ze de hele dag bezig met ontdekken, spelen en leren. En er valt nogal wat te ontdekken voor deze kleintjes. Wanneer kinderen zelf dingen ontdekken door op hun eigen manier en in hun eigen tempo te spelen, hebben ze veel meer plezier! Bij Kleine Ontdekkingen draait alles om deze momenten. Tijdens het spelen is er voor kleintjes voortdurend van alles te ontdekken. Daarom hebben ze bij Fisher Price besloten om te luisteren naar de echte speelgoedexperts, de baby’s, om te zien of zij tevreden zijn over hun producten.

Spelen is belangrijk en een natuurlijke en leuk manier om goede sociale vaardigheden en zelfvertrouwen mee op te bouwen. Daarnaast bevordert spelen de ontwikkeling van de lichamelijke en fijne motoriek, die in de eerste levensjaren van een kind heel belangrijk zijn. Het speelgoed van Fisher Price helpt de kleine kindjes om hun wereld te ontdekken en zichzelf te ontwikkelen.

Met de Fisher Price schoolbus kunnen de kleine kinderen spelenderwijs ontdekken en hun fantasie en belevingswereld stimuleren. Deurtje open, deurtje dicht. Waar gaat de schoolbus heen, wie mogen er mee rijden en wat beleven ze onderweg. Met de leuke liedjes en melodietjes onderweg zijn er genoeg avonturen te bedenken en te beleven. Is jouw kleintje klaar om de wereld te  ontdekken!

Bekijk en shop al het Fisher Price speelgoed bij:

Bol.com

LittlePeople

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-2

8 x leuke activiteiten om thuis met je kids te doen!

De zomervakantie breekt bijna aan en dat houdt in een aantal weken vrij, in ieder geval voor je kids. Wellicht...
babylabelcom

8 soorten buitenspeelgoed dat geschikt is voor baby’s

Het mooie weer laat nog even op zich wachten, maar dat betekent niet dat je je al kunt gaan oriënteren...
speelactiviteiten voor buiten

We kunnen weer naar buiten! + 5 tips voor leuke activiteiten

Sinds de klok verzet is hebben we weer dagen waarin het langer licht is en dat vinden we heerlijk nu...