online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Spelen

Published on januari 19th, 2016 | by de Redactie

0

Fisher Price schoolbus

Kleine kinderen zijn net kleine ontdekkingsreizigers. Vanaf het moment dat ze hun oogjes openen ‘s ochtends vroeg tot het moment dat ze weer in hun bedje liggen, zijn ze de hele dag bezig met ontdekken, spelen en leren. En er valt nogal wat te ontdekken voor deze kleintjes. Wanneer kinderen zelf dingen ontdekken door op hun eigen manier en in hun eigen tempo te spelen, hebben ze veel meer plezier! Bij Kleine Ontdekkingen draait alles om deze momenten. Tijdens het spelen is er voor kleintjes voortdurend van alles te ontdekken. Daarom hebben ze bij Fisher Price besloten om te luisteren naar de echte speelgoedexperts, de baby’s, om te zien of zij tevreden zijn over hun producten.

Spelen is belangrijk en een natuurlijke en leuk manier om goede sociale vaardigheden en zelfvertrouwen mee op te bouwen. Daarnaast bevordert spelen de ontwikkeling van de lichamelijke en fijne motoriek, die in de eerste levensjaren van een kind heel belangrijk zijn. Het speelgoed van Fisher Price helpt de kleine kindjes om hun wereld te ontdekken en zichzelf te ontwikkelen.

Met de Fisher Price schoolbus kunnen de kleine kinderen spelenderwijs ontdekken en hun fantasie en belevingswereld stimuleren. Deurtje open, deurtje dicht. Waar gaat de schoolbus heen, wie mogen er mee rijden en wat beleven ze onderweg. Met de leuke liedjes en melodietjes onderweg zijn er genoeg avonturen te bedenken en te beleven. Is jouw kleintje klaar om de wereld te  ontdekken!

Bekijk en shop al het Fisher Price speelgoed bij:

Bol.com

LittlePeopleGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑