hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Babyschoentjes falcotto babyschoenen, falcotto eerste loopschoentjes, babylabel

Published on juli 16th, 2016 | by de Redactie

0

Lekker stappen op goede schoenen

Leren lopen. We hebben het allemaal moeten doen. Met de schoentjes van Falcotto is dat geen enkel probleem. Deze winter komt het schoenenmerk met super leuke schoentjes waarop we allemaal wel willen leren lopen.

Onlangs hebben zochten wij testmama’s voor deze super leuke eerste schoentjes van Falcotto en Renate mocht een paar testen samen met haar zoontje.

Wij stelden haar een paar vragen:

Bieden deze Falcotto babyschoenen voldoende stevigheid en soepelheid volgens jou? : Super goed! Ze voelen heel zacht, maar toch stevig aan en het leer sluit perfect aan op de voetjes!

Voldoen ze aan de verwachting ‘eerste Loopschoentjes’? : Ik vind de schoentjes perfect voor mijn zoontje die al een paar maandjes loopt. Voor de eerste echte keren los buiten lopen  zou ik persoonlijk toch meer kiezen voor een dunnere en flexibele zool.

Hoe loopt jouw kleintje op zijn nieuwe schoentjes? : Helemaal goed!

Wil je kindje de schoentjes graag aan of juist niet? : Ja hij is er gek op! (net als zijn mama 😉 )

Ga je in de toekomst schoentjes van Falcotto kopen of juist niet? : Ja zeker wel! Ik vind ze wel erg prijzig, maar het draagcomfort en de kwaliteit zijn echt super! We krijgen nog steeds elke keer complimenten over de schoentjes!

Super blij zijn Renate en haar zoontje met zijn super stoere nieuwe Falcotto schoentjes! Hij kan lekker op stap de wijde wereld gaan verkennen.

Super bedankt Falcotto!

falcotto babyschoenen, falcotto eerste loopschoentjes, babylabel

Falcotto babyschoenen, babylabelComments are closed.

Back to Top ↑