Even voorstellen – Esther ( girlsmom )

29 april 2023

Hi! Super leuk dat jullie de moeite nemen om mijn blogs te lezen! Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Ik ben Esther, 32 jaar en woon in Borne. Ik werk 32 uur per week als verkoopmedewerkster in een supermarkt. Sinds begin 2022 ben ik een single mom, samen met mijn twee dochters Lauren (januari 2018) en Lott (augustus 2021). Dat zijn mijn twee prinsesjes waar ik nooit over uitgepraat raak.

Blogs van Esther

Van me afschrijven werkt als therapie

Ik merk dat er op dit moment veel speelt in mijn leven waar ik niet altijd grip op heb en dit erg lastig vindt. Vanaf het moment dat Lauren was geboren was ik erg actief met bloggen bij Babylabel & Girlslabel. Graag wil ik dit allemaal weer oppakken omdat ik graag van me af wil schrijven. Ik merk dat dit mij rust geeft en voelt als een soort therapie. Alles rustig opschrijven, laten bezinken en nog een keer doorlezen. Dit maakt ook dat ik het zo leuk en mooi vind om van iedereen alle blogs te lezen. Ook vind ik het leuk om een band op te bouwen met mensen van dezelfde interesses als ik.

Single mom

Mijn oudste dochter zit momenteel in groep 1, waar ze het ontzettend naar haar zin heeft, en de jongste is op mijn vrije dagen lekker bij me. Single mom zijn kost veel tijd en energie maar ik geniet met volle teugen van ze. Hopelijk biedt dit mij ook weer meer kansen en mogelijkheden om fantastische blogs te mogen schrijven, want tijd die moet ik nog wel vinden. Niet alleen in m’n hoofd maar ook in de planning van de dagen. Soms moet ik andere dingen ‘loslaten’, maar dat vind ik niet altijd even makkelijk.

Wil je meer van mij en mijn twee dochters zien, Volg ons dan op instagram >>> @eastsidemommy

Meet the MOMBLOGGERS van GIRLSLABELBOYSLABEL en BABYLABEL

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Even voorstellen...

Even voorstellen- Mariska

Hoi! Ik zal me even voorstellen. Ik ben Mariska en samen met mijn man waar ik inmiddels tien jaar mee...
Even voorstellen...

Even voorstellen – Mandy (reislustige boysmom)

Hi allemaal, tijd om ons even voor te stellen. Ik ben Mandy en samen met mijn vriend Lex heb ik...
Even voorstellen...

Even voorstellen – Sanne (een meisjes mama)

Tijd om ons even voor te stellen, mijn naam is Sanne en ben getrouwd met Jeroen samen hebben wij twee...