Even voorstellen- Mariska

6 juli 2023

Hoi! Ik zal me even voorstellen. Ik ben Mariska en samen met mijn man waar ik inmiddels tien jaar mee getrouwd ben hebben ik drie prachtige meiden en één sterrenkindje.

Hobby’s:

Stilzitten zit er bij mij niet in. Ik noem mezelf ook wel een bezig bijtje. Zo hou ik van schrijven, interieur styling, dieren, kletsen en heb ik nog heel veel meer hobby’s. Er zijn maar weinig dingen die ik niet zo leuk vind.

Gezin

Wij hebben een echte meiden gezin. Er valt altijd wat te beleven lekker tutten of juist stoere dingen doen. Heerlijk om samen met je gezin leuke dingen te ondernemen en samen herinneringen te maken. Zo vinden wij het leuk om naar de kinderboerderij te gaan en zijn we gek op paardrijden maar ook een filmpje op zijn tijd met wat lekkers erbij kunnen wij ontzettend van genieten. Tegelijk ook een hele uitdaging in een jong gezin om tijd voor jezelf te nemen en voor elkaar als partners.

Vrouwen inspireren

Mijn allergrootste droom was mama worden dit ging alleen niet vanzelf. Door dat ik zware zwangerschappen had en veel informatie gemist heb tijdens die periode maar na drie vervelende ervaringen een fijne ervaring kreeg wil ik andere vrouwen inspireren hoe ze dicht bij zichzelf kunnen blijven.

Mariska nog meer leren kennen

Je kan mij volgen op instagram >>> @mariska_cocoonen
Wanneer je mij volgt zul je als eerste op de hoogte zijn van een nieuwe blog.

Lees hier mijn blogs >>> Mariska

Meet the MOMBLOGGERS van GIRLSLABELBOYSLABEL en BABYLABEL

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Even voorstellen...

Even voorstellen – Mandy (reislustige boysmom)

Hi allemaal, tijd om ons even voor te stellen. Ik ben Mandy en samen met mijn vriend Lex heb ik...
esther blogger

Even voorstellen – Esther ( girlsmom )

Hi! Super leuk dat jullie de moeite nemen om mijn blogs te lezen! Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Ik...
Even voorstellen...

Even voorstellen – Sanne (een meisjes mama)

Tijd om ons even voor te stellen, mijn naam is Sanne en ben getrouwd met Jeroen samen hebben wij twee...