Even voorstellen – Mandy (reislustige boysmom)

5 mei 2023

Hi allemaal, tijd om ons even voor te stellen. Ik ben Mandy en samen met mijn vriend Lex heb ik een zoontje genaamd Morris. Morris is bijna vier en sinds hij een paar maanden is blog ik over onze avonturen. Toen Morris anderhalf was zijn wij verhuisd van Amsterdam naar Purmerend, wel zijn we nog vaak in Amsterdam te vinden.

Wij werken allebei al jaren met veel plezier in het basisonderwijs. Lex als gymleerkracht en ict-er, ik als leerkracht va een groep 2/3.
Reizen is een van onze grootste passies en proberen wij zo vaak mogelijk te doen. Je kunt ons vinden op instagram, waar ik van alles deel over onze reizen, dagelijkse leven en nog meer!

Ons gezin

Lex en ik zijn al bijna tien jaar samen. Na eerst een tijdje in Amsterdam West gewoond te hebben kochten wij in 2015 ons eerste huis in Amsterdam Noord. Een nieuwbouwhuis, wat wij helemaal naar onze eigen smaak konden inrichten. In 2019 werd Morris geboren en anderhalf jaar later verlieten wij Amsterdam voor Purmerend.


Lex werkt vier dagen op de school in Amsterdam waar wij elkaar ontmoet hebben en zelf ben ik alweer vijf jaar aan het werk op een school in Landsmeer. Ik heb hier momenteel een groep 2/3 en werk drie en soms vier dagen.


Verder is Lex trainer van een handbalteam in Volendam. Morris gaat wel eens mee en weet al aardig zijn weg te vinden in de sporthal.
Waar ik voorheen zelf vier keer in de week aan het voetballen was is dit nu afgenomen naar een keer trainen en een wedstrijd. Morris komt soms kijken maar tot nu toe lijkt zijn voorkeur uit te gaan naar handbal!

Reizen

Een van onze grootste hobby`s is zoals eerder genoemd reizen. Dit deden wij voor Morris er was al veel en ook met Morris proberen we dit te doen. We vinden het heerlijk om de wereld te zien, andere culturen te ontdekken en zijn van mening dat dit ook met een kind kan. Tot nu toe lukt dit erg goed en geniet ook Morris hier erg van.

Ons modelletje Morris

Via instagram ben ik in een wereld gerold waar ik voor Morris niks tot vrij weinig van wist, het modellenwereldje. Morris staat wel eens voor de camera en vindt dit tot nu toe bijna altijd leuk. Hij heeft  leuke opdrachten gehad en de beelden ervan vind ik zelf erg waardevol.  Daarnaast hebben we via deze wereld lieve mensen ontmoet die we nu tot onze vrienden rekenen.
Lex en ik hebben de afspraak dat zodra hij aangeeft of laat merken dat hij dit niet meer leuk vindt we ermee stoppen.

Gezelligheid

Alle drie genieten we van gezellig samen en dingen ondernemen. Dit hoeft niet altijd iets groots te zijn, ook van een stukje fietsen kunnen we genieten.
Verder komen we graag bij opa en oma en hebben we fijne vrienden waar we geregeld mee afspreken.
Lex en ik hebben de afspraak dat we een keer per maand zonder Morris op date gaan. Tot nu toe lukt dit niet altijd maar hier gaan we wel voor!

Lees hier de Blogs van Mandy

Meer van Mandy en Morris zien? Volg ze hier… Mandy en Morris

Meet the MOMBLOGGERS van GIRLSLABELBOYSLABEL en BABYLABEL

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Even voorstellen...

Even voorstellen- Mariska

Hoi! Ik zal me even voorstellen. Ik ben Mariska en samen met mijn man waar ik inmiddels tien jaar mee...
esther blogger

Even voorstellen – Esther ( girlsmom )

Hi! Super leuk dat jullie de moeite nemen om mijn blogs te lezen! Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Ik...
Even voorstellen...

Even voorstellen – Sanne (een meisjes mama)

Tijd om ons even voor te stellen, mijn naam is Sanne en ben getrouwd met Jeroen samen hebben wij twee...