Eerste stap schoentjes voor Vienna

9 november 2020

Wauw, super leuk ! Vienna mag weer iets mega leuks en tofs uitproberen. Deze keer de eerste stap schoentjes van Shoesme, ik was al bekend met het merk. Want ook ik was opzoek naar goede schoentjes voor Vienna. Wat ik zo leuk aan dit merk vind, is dat ze zulke leuke printjes en modelletjes van schoentjes hebben voor de kleintjes. Ook de schoentjes die Vienna en ik nu mogen reviewen waren mijn favoriet!

Bekijk deze nieuwe collectie babyschoenen >>

Eerste stap schoentjes

Nu dat ze steeds meer wilt gaat staan en wilt gaan stappen ( nog wel met hulp ) is het juist belangrijk dat ze goeie grip heeft zodat ze niet kan uitglijden. Wel vond ik dit een mijlpaaltje hoor, ineens kunnen ze het en het gebeurt op het moment dat je het ook niet verwacht. Vienna heeft een tijde stil gestaan met haar ontwikkeling. Dus vond het ook best lastig wanneer we toe zouden zijn om haar eerste stap schoentjes te bestellen. Maar kindjes doen het op hun eigen manier en hun eigen tempo. Dus de vraag of we deze te gekke Shoesme schoentjes wilde reviewen kwam goed van pas en twijfelde we ook geen moment om een leuke review te willen schrijven

eerste stap schoentjes, eerste schoentjes meisje, eerste loopschoentjes, stapschoentjes Shoesme, panterprint babyschoentje

Klittenband schoentjes met panterprint

De eerste keer dat ik vienna de schoentjes liet zien begon ze glunderen of het nu de print was of omdat ik zo mega blij was weet ik niet. Maar ze zal vast net als mama van het printje houden. Ik heb haar eerst de schoentjes in der handjes gegeven zodat ze kon ontdekken en kon voelen wat het nu precies was ook heb ik haar natuurlijk verteld dat deze leuke schoentjes speciaal voor haar waren. Mijn hart smolt, ze begon zo hard te lachen. Het was zo schattig.

schoen als telefoon, baby, babyschoentjes, babyschoenen review

Hallo, hallo… 😉

Wel even wennen

Eenmaal aan moest ze wel even wennen, het was voor haar wel even gek om bij het stappen de schoentjes aan te hebben. Ook toen ze achter haar poppenwagen liep ging het super goed en bleef ze goed staan ondanks dat ze eraan moest wennen. Maar ze was er vrij snel aangewend en was ze al snel weer aan het kruipen (schuiven) en proberen te gaan staan. Ik merk wel nu dat ze schoentjes ook binnen aan heeft dat ze minder snel wegglijd. Maar ook het bewegen gaat prima erin. Het is een flexibel schoentje waardoor het draaggemak voor de kleintjes ook super fijn is. Zo kan ze lekker blijven bewegen en zit ze niet “gevangen” in haar eerste stap schoentjes.

eerste stapjes, baby zet eerste stapjes, zetten van eerste stapjes

Ik vind dit heel erg belangrijk, want als ze niet fijn zitten worden ze ook tegen gehouden in het ontwikkelen van het stappen. Dus fijn zittende en vooral goede schoentjes met steun zijn erg belangrijk.

Bekijk dit leuke filmpje waar Vienna haar eerste stapjes zet

Pluspunten

Wat ik ook echt pluspunten en fijn vind is dat het schoentje makkelijk aan gaat en dat het vast zit met klittenband. Je kan het dus zo los of zo strak doen als je zelf wilt en ook krijgen ze dus het schoentje niet meteen uit. Dit scheelt enorm want ze zijn zo snel dat je ook snel een schoentje kwijt kan raken of dat ze hem al uithebben voordat je de andere aan heb.

Verder vind ik het uiterlijk van de schoentjes mega tof en gaaf! Ik hou zelf heel erg van het “panter” printje , ik vind het leuk te combineren en het staat haar gewoon zo schattig . Zelf heb ik het nu gecombineerd met blauw en wit bij Vienna, maar eigenlijk past het wel overal bij. Ondanks dat het een druk printje is, kun je het super leuk combineren met een tof spijkerbroekje en straks onder een leuk jurkje ! Ach ik kan nu al niet wachten tot de zonnige en warme dagen.

Vienna is alvast stap klaar met haar prachtige eerste stap schoentjes van Shoesme, wij zijn fan ! Heel erg bedankt Babylabel & Shoesme .

Veel liefs,

Sanne & Vienna
-X-

kruipen baby, eerste stapjes oefenen

Bekijk ook deze leuke babyschoenen met panterprint >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....
IMG20231104161222

Klorofil speelset: De Dennenappel

Een tijdje geleden ontving Morris van Klorofil ‘De camper’ en dit was meteen en hit. Toen ik hem vertelde over...