Eerste loopschoentjes voor Jayce

18 januari 2019

Er werd mij gevraagd of ik voor mijn jongste zoon een paar eerste loopschoentjes van Shoesme wilden testen. Nou, daar heb ik niet lang over na hoeven denken… Natuurlijk! Ik zal eerlijk zeggen dat we hier thuis een behoorlijke schoenen tic hebben, dus ik was heel benieuwd naar deze schoen.

Eerste loopschoentjes

eerste loopschoentjes, shoesme babyproof

Het was nog een verrassing welk schoentje we zouden krijgen, dus toen ik het pakketje binnen kreeg heb ik het meteen open gemaakt. Blij verrast was ik zeker! Wat een stoere baby sneaker! Meestal koop ik sneakers die ik mooi en stoer vind. De kinderschoenen die goed voor de voetjes zijn, flexibele zolen… Ik vond ze altijd maar lelijk. Maar deze…? Echt heel tof! Het is gewoon net een echte sneaker.

Jayce zegt zelf nog niet zo veel maar hij pakte er meteen eentje uit mijn handen en heeft 5 minuten ‘ohhh oeehh oohh’ staan roepen. Hij was dus ook enthousiast.

Stoere babysneakers

We hebben de eerste loopschoentjes meteen even gepast. Alles is heel flexibel. Schoenen aan trekken is meestal wel even een dingetje bij Jayce. Deze had ik binnen no time aan.

Meestal wanneer ik Jayce schoenen aantrekt doet hij daarna eerst alsof hij ineens niet meer kan lopen. Alsof het een pasgeboren hertje is wat net leert lopen. Dit keer was dat anders. Hij liep zo weg, alsof hij niet eens schoenen aan had.

Ik was heel bang dat hij ze zo uit zou schoppen of trekken, omdat ze zo flexibel zijn. Dit gebeurde dus niet. Meestal verliest hij altijd wel ergens een schoen en hij kan ook nooit van zijn schoenen afblijven. Deze bleven keurig aan! Je kunt zelfs de veter nog twee gaatjes verder omhoog rijgen voor nog meer stevigheid.

We hebben deze goede eerste schoentjes inmiddels al een week in huis, en ik ben echt heel tevreden. Ze blijven mooi en zijn makkelijk schoon te houden. En hij houdt ze nog steeds netjes aan!!

Shoesme babyschoenen

Nog een paar feitjes over Shoesme op een rij;

    • Alles is handgemaakt
    • Premium kwaliteit leer
    • Gemaakt in Europa
    • Vrij van kinderarbeid, ze sponseren zelfs War Child
    • Nederlands merk en ontwerpen

eerste loopschoentjes, shoesme babyproof

eerste loopschoentjes, shoesme babyproof

eerste loopschoentjes, shoesme babyproof

Meer leuke babyschoenen >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....
IMG20231104161222

Klorofil speelset: De Dennenappel

Een tijdje geleden ontving Morris van Klorofil ‘De camper’ en dit was meteen en hit. Toen ik hem vertelde over...