hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Babyschoentjes eerste loopschoentjes, shoesme babyproof

Published on maart 21st, 2018 | by Melanie

0

De eerste loopschoentjes

Er werd mij gevraagd of ik voor mijn jongste zoon een paar eerste loopschoentjes van Shoesme wilden testen. Nou, daar heb ik niet lang over na hoeven denken… Natuurlijk! Ik zal eerlijk zeggen dat we hier thuis een behoorlijke schoenen tic hebben, dus ik was heel benieuwd naar deze schoen.

Eerste loopschoentjes

eerste loopschoentjes, shoesme babyproof

Het was nog een verrassing welk schoentje we zouden krijgen, dus toen ik het pakketje binnen kreeg heb ik het meteen open gemaakt. Blij verrast was ik zeker! Wat een stoere baby sneaker! Meestal koop ik sneakers die ik mooi en stoer vind. De schoenen die goed voor de voetjes zijn, flexibele zolen… Ik vond ze altijd maar lelijk. Maar deze…? Echt heel tof! Het is gewoon net een echte sneaker.

Jayce zegt zelf nog niet zo veel maar hij pakte er meteen eentje uit mijn handen en heeft 5 minuten ‘ohhh oeehh oohh’ staan roepen. Hij was dus ook enthousiast.

Stoere babysneakers

We hebben de eerste loopschoentjes meteen even gepast. Alles is heel flexibel. Schoenen aan trekken is meestal wel even een dingetje bij Jayce. Deze had ik binnen no time aan.

Meestal wanneer ik Jayce schoenen aantrekt doet hij daarna eerst alsof hij ineens niet meer kan lopen. Alsof het een pasgeboren hertje is wat net leert lopen. Dit keer was dat anders. Hij liep zo weg, alsof hij niet eens schoenen aan had.

Ik was heel bang dat hij ze zo uit zou schoppen of trekken, omdat ze zo flexibel zijn. Dit gebeurde dus niet. Meestal verliest hij altijd wel ergens een schoen en hij kan ook nooit van zijn schoenen afblijven. Deze bleven keurig aan! Je kunt zelfs de veter nog twee gaatjes verder omhoog rijgen voor nog meer stevigheid.

We hebben de schoentjes inmiddels al een week in huis, en ik ben echt heel tevreden. Ze blijven mooi en zijn makkelijk schoon te houden. En hij houdt ze nog steeds netjes aan!!

Shoesme babyschoenen

Nog een paar feitjes over Shoesme op een rij;

  • Alles is handgemaakt
  • Premium kwaliteit leer
  • Gemaakt in Europa
  • Vrij van kinderarbeid, ze sponseren zelfs War Child
  • Nederlands merk en ontwerpen

 

eerste loopschoentjes, shoesme babyproof

eerste loopschoentjes, shoesme babyproof

eerste loopschoentjes, shoesme babyproof

Meer leuke babyschoenen >>

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/eerste-loopschoentjes-review/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242

Tags: , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

 • Facebook6k
 • Google+1k
  https://www.baby-label.com/eerste-loopschoentjes-review
 • Instagram2k
 • Pinterest570
 • Twitter242