Eerste loopschoentjes voor Senn

21 oktober 2017

Ik ben dol op schoentjes voor Senn, hiervan heb ik er nooit genoeg. En wat een geluk! Ik mocht deze leuke sneakers van Bunnies gaan testen samen met Senn. Daar worden we blij van. Deze eerste loopschoentjes, de Lode Lief in het blauw met bruin, zijn fijne soepele schoenen met een antislip zool, waar moeders dan weer blij mee is. Vooral nu Senn zichzelf al heel wat gaat voelen nu hij zich een beetje kan optrekken en met hulp van zijn ouders kan staan.

Toen ik de schoenen uit de doos haalde zag ik al gelijk dat ze lekker smal zijn, super fijn voor ons lange en dunne ventje. Ook zijn ze soepel en voelen ze sterk aan.

Eerste loopschoentjes van Bunnies

We trokken er dus even op uit om deze stoere stappers te gaan testen. Meestal, als ik schoenen bij Senn aan wil doen, dan vereist dat een soort judopose en dan wil het met een beetje mazzel wel lukken, om het vervolgens nog 10x te doen omdat hij ze zo weer in zijn handjes heeft. Deze stappers hebben veters, ik was er even bang voor, maar ik ben helemaal om. I-DE-AAL!! Ik kan ze lekker los doen, hoppa om die voet heen en daarna snel weer vast veteren. Geen ontsnappen aan voor die kleine rakker. Mama blij, Senn blij.

Goed, we gingen even lekker naar een parkje dichtbij huis. Lekker nog even in de wandelwagen zijn schoenen showen aan voorbijgangers. Ook hebben wij ze eventjes in het natte gras getest en over de vieze blaadjes, en raad eens!? Geen natte voeten voor Senn! Ook kan hij er fijn recht op staan en zijn ze nog banjerproof ook.

Kortom, wij zijn fan! Fijne smalle, stoere stappertjes die zeker geschikt zijn als eerste loopschoentjes. Bedankt Bunnies!

Bekijk meer eerste loopschoentjes en babyschoentjes hier >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

379638479_6665973566829572_2972752241048304617_n

Blitse herfst schoentjes van Bunnies

Deze prachtige schoentjes kregen we van het merk Bunnies uit de nieuwe collectie en wij mochten ze uit testen. Een...
286473b9-2dfc-4380-9051-fb2226fe6d36

Review; Super zacht deze Timboo cuddle towel!

Kennen jullie Timboo al? Wat een prachtig merk is dat! Perfect voor de allerkleinsten maar ook zeker voor de dreumes...
DSC08771

Review; Gek op badderen met deze leuke bootjes

Toen Rae geboren werd, mocht ze na 2 dagen in bad. Een heerlijk moment vond ik dat! Zelfs terwijl ik...