Eerste loopschoentjes voor Senn

21 oktober 2017

Ik ben dol op schoentjes voor Senn, hiervan heb ik er nooit genoeg. En wat een geluk! Ik mocht deze leuke sneakers van Bunnies gaan testen samen met Senn. Daar worden we blij van. Deze eerste loopschoentjes, de Lode Lief in het blauw met bruin, zijn fijne soepele schoenen met een antislip zool, waar moeders dan weer blij mee is. Vooral nu Senn zichzelf al heel wat gaat voelen nu hij zich een beetje kan optrekken en met hulp van zijn ouders kan staan.

Toen ik de schoenen uit de doos haalde zag ik al gelijk dat ze lekker smal zijn, super fijn voor ons lange en dunne ventje. Ook zijn ze soepel en voelen ze sterk aan.

Eerste loopschoentjes van Bunnies

We trokken er dus even op uit om deze stoere stappers te gaan testen. Meestal, als ik schoenen bij Senn aan wil doen, dan vereist dat een soort judopose en dan wil het met een beetje mazzel wel lukken, om het vervolgens nog 10x te doen omdat hij ze zo weer in zijn handjes heeft. Deze stappers hebben veters, ik was er even bang voor, maar ik ben helemaal om. I-DE-AAL!! Ik kan ze lekker los doen, hoppa om die voet heen en daarna snel weer vast veteren. Geen ontsnappen aan voor die kleine rakker. Mama blij, Senn blij.

Goed, we gingen even lekker naar een parkje dichtbij huis. Lekker nog even in de wandelwagen zijn schoenen showen aan voorbijgangers. Ook hebben wij ze eventjes in het natte gras getest en over de vieze blaadjes, en raad eens!? Geen natte voeten voor Senn! Ook kan hij er fijn recht op staan en zijn ze nog banjerproof ook.

Kortom, wij zijn fan! Fijne smalle, stoere stappertjes die zeker geschikt zijn als eerste loopschoentjes. Bedankt Bunnies!

Bekijk meer eerste loopschoentjes en babyschoentjes hier >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....
IMG20231104161222

Klorofil speelset: De Dennenappel

Een tijdje geleden ontving Morris van Klorofil ‘De camper’ en dit was meteen en hit. Toen ik hem vertelde over...