Hiephiephoera Wout is bijna 1 jaar!

6 april 2018

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn. Wout wordt over 2 weken gewoon alweer 1 jaar. Ja echt, ik snap nog steeds af en toe niet waar mijn baby gebleven is. En buiten dat, verbaas ik me erover hoe snel dit jaar aan ons voorbij gegaan is. En eerlijk, ik werd daar laatst best een beetje emotioneel van. Maar goed, er is geen pauzeknop in het leven die we zomaar even kunnen inzetten, dus proberen we van ieder moment volop te genieten. Zoals vele mensen bij een eerste verjaardag doen, deed ik dit ook. Een cakesmash!

Bekijk ook deze eerste verjaardag kleding >>

Baby 1 jaar

cakesmash, jongens cake smashNiet omdat iedereen dit maar doet, maar omdat ik het heel leuk vind om foto’s te maken. Mijn zus vindt bakken heel erg leuk, dus heb ik haar uiteraard gevraagd om een leuk taartje te maken voor Wout. Dit vond ze erg leuk, en ik vond hem echt heel leuk! Ooh en jongens, die blauwe topping, echt, ik geniet ervan haha. Wel heel zoet, maar moet kunnen voor een keer. Ik ben iemand die heel erg van zwart/wit houd. Vandaar ook de zwarte cake aan de onderkant. Smaakt overigens gewoon naar normale cake. Wat ik ook heel leuk vond was dat Kim het blauw aan de binnenkant ook terug liet komen.

Bekijk ook deze leuke Cakesmash tips >>

Cakesmash

Dat waren de foto’s van de taart. Nu door naar de foto’s van de cakesmash. Zijn jullie al benieuwd? Ik ben redelijk tevreden. Vond het heel lastig qua belichting, omdat het buiten donkerder was kreeg ik mijn camera soms niet helemaal lekker ingesteld. Maar goed, ik ben geen professionele fotograaf, maar doe het omdat ik het leuk vind.

Ik heb echt zitten genieten tijdens het maken van de foto’s. Wout is een echte alleseter en ging er zo rustig voor zitten om vervolgens stukje voor stukje weg te peuzelen, en te snoepen van de taart. Zijn neefje Jax daarentegen was niet meer te houden en hebben we nadat ik klaar was met Wout zijn foto’s nog even ‘los’ gelaten. Zo konden ze met zijn tweeën genieten van de taart. En vooral kliederen ook haha.

Wordt jouw baby ook bijna 1 jaar? Lees onze tips voor deze speciale verjaardag >>

Ik ben wel heel benieuwd wat jullie ervan vinden, ik ben er in ieder geval heel blij mee! Je maakt het plaatje compleet met super leuke versiering.

Heb jij ook ooit een cakesmash gedaan met jou kindje? Laat het me weten in de reacties.

cakesmash, jongens cake smash

cakesmash, jongens cake smash

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

knutselen voor pasen, eieren verven

Is het bij jullie al pasen in huis?

Is het bij jullie al pasen in huis? Wij zijn hard op weg om er hier een gezellige boel van...
kerstcadeautjes voor baby's en peuters, houten speelgoed, poppenwagen, kerstcadeautjes voor baby, kerstcadeautjes voor peuters

7x leuke kerstcadeautjes voor de kleintjes

Heb jij dit jaar een baby gekregen dan zal het de eerste kerst zijn van jouw baby. Bijzonder! Natuurlijk wil...
Milestone Keepsake Ornament, kerstbal vol herinneringen, baby kerstbal, milestone kerstbal

Kerstbal vol herinneringen voor Naud

Ik vertelde het al eens in een blog, ik hou van schrijven. Mijn zwangerschappen, de leukste brabbels en uitspraken van...