Kerstbal vol herinneringen voor Naud

6 december 2021

Ik vertelde het al eens in een blog, ik hou van schrijven. Mijn zwangerschappen, de leukste brabbels en uitspraken van de kinderen en de ontwikkeling van nul tot vier, ik hou het zoveel mogelijk bij in leuk invulboeken. Je vergeet alles zo snel! Of ben ik de enige….?! kerstbal vol herinneringen

Milestone Keepsake Ornament

kerstbal vol herinneringen, baby kerstbal, milestone kerstbal, babylabel review, Milestone Keepsake OrnamentToen me gevraagd werd of ik het leuk zou vinden deze ‘prachtige kerstbal de Milestone Keepstone Ornament uit te proberen, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Ook al wist ik nog niet precies wat ik kon verwachten, dit product leek goed in mijn straatje te passen.

Het pakketje werd bezorgd en ik haalde een mooi doosje tevoorschijn, waar de naam van je kindje op geschreven kan worden. In het doosje vond ik een prachtige kerstbal van glas met gouden en zilveren glitterstippen er op. Er zit een bijpassend gouden touwtje aan om hem op te hangen.

Kerstbal vol herinneringen

Het idee van de kerstbal Milestone Keepsake Ornament is als volgt. Elk jaar met kerst schrijf je een bijzondere herinnering van je kindje van het afgelopen jaar op één van de bijgeleverde briefjes. Je rolt het briefje op en verzegelt hem met een gouden stickertje. Het briefje stop je in de bal en je geeft het een mooi plekje in de kerstboom. En dat twaalf jaar lang. Zo heb je uiteindelijk een verzameling prachtige herinneringen voor later. Een mooie kerstbal vol herinneringen!

De enige ‘minpunten’ die ik zou kunnen bedenken zijn dat de bal van glas is (wat hem dus breekbaar, maar aan de andere kant juist heel mooi maakt) en dat hij voor mijn gevoel wat aan de zware kant is. Dat wordt op zoek naar een veilig plekje in de boom buiten het bereik van grijpgrage kinderhandjes, aan een tak die wat kan hebben 😉

babyblog, kerstbal vol herinneringen, baby kerstbal, milestone kerstbal, babylabel, baby jongen

Het leuke boxpakje is van Name it

kerstbal vol herinneringen, baby kerstbal, milestone kerstbal, babylabel, baby jongen, babyblog, kerstblog, Milestone Keepsake Ornament

kerstbal vol herinneringen, baby kerstbal, milestone kerstbal, babylabel review, Milestone Keepsake Ornament

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Kopie van boekreview Fien en Teun

Boekreview; Het makkelijke moestuinboek van Fien en Teun

Als je mijn vorige review hebt gelezen, heb je waarschijnlijk ook gemerkt hoe enthousiast ik ben over het hele concept...
hip&mama box

Hip&Mama box – een feestje om te geven én om te krijgen

Hoera, gefeliciteerd met de geboorte van de baby. De kraamtijd is de meest bijzondere tijd en vliegt zo voorbij. Maar...
voorleesboek leesboek

Boekreview; Het geluidenboek van Pieter Konijn

Natuur, vogeltjes die fluiten, bijen die zoemen, wind door de bomen, alles komt aan bod in dit prachtige geluidenboek van...