hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Babyschoentjes bunniesjr

Published on april 1st, 2018 | by Babylabel

0

Bunnies babyschoentjes getest door Luan

Wat gaaf! Wij mogen babyschoentjes van BunniesJR testen, dat laten we ons geen tweede keer vragen. Wat waren er allemaal leuke schoentjes op de site van BunniesJR te vinden, heel erg moeilijk om te kiezen. Maar uiteindelijk is het gelukt en wat zijn we er blij mee. In schoenen moet je investeren en zeker bij de eerste echte stapjes. Ik kijk altijd of de schoentjes stevig zijn. En een goede zool met grip is erg belangrijk maar ook belangrijk is of die dus van goede kwaliteit is. Worden ze niet snel dof? Of gaat de kleur niet snel vervagen? Daar kijk ik altijd naar.

Babyschoentjes van BunniesJR

bunniesjrJa, dat is heel moeilijk om te checken. Zeker als je online besteld. Maar vandaar onze review dus ;-). Ik kreeg ze binnen in een nette doos en wat zagen ze er stoer uit! Ik was heel enthousiast, en ging ze meteen bij m’n zoontje Luan aan doen. Ze gingen makkelijk aan en uit, wat zeker handig is. Hij kon er goed op staan en zaten -volgens mij- lekker. Ze staan super stoer onder een spijkerbroek maar ook leuk straks onder een korte broek in de zomer. De BunniesJR schoentjes hebben namelijk leuke lente/zomer kleurtjes, wat de schoen erg vrolijk maakt. Ze kunnen voor het net maar ze kunnen ook stoer onder een joggingbroekje. Ze zijn erg makkelijk te combineren, ze stralen echt vrolijkheid uit. Rennen in de tuin met leuk schoentjes aan!

M’n zoontje zat later in de kinderwagen met z’n schoentjes aan, vol trots. Toen er een oudere dame naar ons toe kwam die zei: “wat zijn die schoenen mooi zeg”. Luan straalde helemaal en moest naar haar lachen. Dat is wat je wil horen, schoenen die opvallen omdat ze zo gaaf zijn. Maar het allerbelangrijkste is: ze zitten als gegoten.

Bedankt Bunnies! Wij zijn enorm fan. Wij zullen nog vaak deze site bezoeken om mooie schoentjes te scoren!

Bekijk hier de nieuwe collectie van Bunnies >>
Bekijk hier meer babyschoentjes >>

bunniesjr

bunniesjr

Tags: , , , , , , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑