Runaway baby

20 april 2017

Ik noem m’n dochter Lore ook wel m’n ‘runaway baby’. Ze heeft namelijk een hekel aan stil zitten in bijvoorbeeld de buggy of de auto en als ik zeg “kom je?” dan rent ze juist de andere kant op. Juist daarom is ze het perfecte kindje om een paar Bunnies schoentjes uit te testen!

Lees meer over  hippe baby webshops >>

Nieuwe collectie Bunnies schoentjes

En wat schoenen betreft lijkt ze veel op haar moeder, ze is altijd erg blij als ze nieuwe schoenen heeft! Als ik haar de schoenen aan trek verschijnt er een big smile op haar gezicht. Ze stampt direct een paar rondjes door de kamer en zodra papa thuis komt, rent ze vol trots naar hem toe om de schoenen te laten zien. Ik moet toegeven, het zijn ook erg gave schoenen. Ze zijn roze, maar niet te ‘girly’. Er zit een grote donkerblauwe ster op de zijkant en ze glimmen een beetje, waardoor het een stuk sportiever staat.

Lore test de schoentjes van Bunnies

Ervaring Bunnies schoentjes

Wat ik altijd belangrijk vind aan schoenen is dat ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Hier worstel ik nog wel eens mee. Maar nog belangrijker; dat ze haar kleine, groeiende voetje genoeg ondersteuning en bescherming bieden. En dat doet dit exemplaar. Ze zijn iets hoger, zodat ze stevig om haar enkel zitten. Er zitten veters in, maar ook een ritsje met extra klittenband ter bescherming van het ritsje. De schoenen heb ik dus binnen enkele seconden aan haar voetjes. De zool is stevig maar wel goed buigzaam.

Meisjes schoentjes

Superhandig aan de schoentjes van BunniesJR, is het zooltje. Die kun je er gemakkelijk uit halen. Er staat een voetje op getekend, waardoor je precies weet of het schoentje te groot of te klein is. In eerste instantie leken de schoentjes me wat te groot voor haar, maar toen ik het zooltje eruit haalde en tegen de onderkant van haar voetje hield, zag ik dat ze precies goed waren. Je hoeft dus niet meer te drukken op de neus van de schoen om te voelen waar het teentje precies zit (wat ALTIJD lastig is met kleintjes, want ze ‘krommen’ vaak hun teentjes).

Conclusie? Lore stapt vrolijk rond op haar nieuwe schoenen en kan er een hele tijd mee vooruit (als haar voetjes niet te snel groeien dan ;-)). En ook deze moeder is er erg blij mee!

Lore heeft de BunniesJR getest in maat 23. Je shopt ze onder andere bij Kleertjes.com.

Lore test de schoentjes van Bunnies

Lore test de schoentjes van Bunnies
Lore test de schoentjes van Bunnies

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....
IMG20231104161222

Klorofil speelset: De Dennenappel

Een tijdje geleden ontving Morris van Klorofil ‘De camper’ en dit was meteen en hit. Toen ik hem vertelde over...