online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Babyslofjes babysloffen, babyslofjes van bergstein, uggs lijkende babyslofjes

Published on november 8th, 2019 | by de Redactie

0

Nooit meer koude voetjes!

Brrrr buiten wordt het al koud & dus is het tijd voor lekkere warme items. Vienna mocht weer een mega leuk item reviewen wat echt niet kan missen in de winter. Deze keer mocht ze deze te gekke babyslofjes van Bergstein aantrekken.

bergstein babyslofjes, warme babyslofjes, bont gevoerde babyslofjes, babylabel

Deze slofjes zijn zo leuk!!

Bergstein babyslofjes

En wat zijn deze Bergstein babyslofjes leuk ! En lekker warm. Wat ik echt heel leuk vind aan deze slofjes de kleur en het bont binnen in. De kleur vind ik echt in een woord GEWELDIG !!! Het past ook echt perfect bij haar kleding die ze in de kast heeft hangen. aangezien ik best wel van alles ben dat bij elkaar past. Ook het bond voelt lekker zacht aan , dus de kleine kan ook lekker met blote voetjes erin.

baby slofjes, bergstein slofjes, met bont gevoerde baby slofjes

Met bont gevoerde babyslofjes

Wat ik ook een dikke plus vind van deze bont gevoerde babyslofjes zijn de nopjes die eronder zitten. Vienna loopt dan nog wel niet maar voor de kindjes die wel al een beetje beginnen met stappen kunnen ze goed voor binnen. Deze antislip zoolt zorgt er gewoon voor dat je kindje veilig binnen kan beginnen met de wereld te ontdekken. Ook vind ik het super dat je het slofjes wat strakker aan kan doen want tja… Vienna trappelt ze gerust uit…en kan ik weer een rondje gaan waar madam ze heeft gelaten ! Ik zal denk ik niet de enige zijn die soms een schoentje mist haha…

Lieve Bergstein, namens Vienna enorm bedankt voor deze te leuke slofjes ! Ik raad zeker 100% aan.

xx

Sanne

PS: bij Girlslabel en Boyslabel hebben we nu een toffe Bergstein sloffen winactie lopen (wel voor de al iets grotere voetjes). 

hoge baby slofjes

bergstein footwear, babysloffen

Ook getest door Vienna: de Beebielove Basics collectie >>Comments are closed.

Back to Top ↑