Hip panterschoentje als eerste loopschoentje

28 maart 2021

Kadootje! Woohoo, de babyschoenen met panterprint van Shoesme zijn binnengekomen en we zijn zó benieuwd! Julia staat te popelen om het doosje uit te pakken. De schoentjes zijn mega leuk verpakt met leuke ‘goodies’ voor ons meisje: een ballon, een (zwem)tas, wat kaartjes en in een rood doosje haar nieuwe schoentjes. ‘Met deze schoentjes is er een nieuwe fase aangebroken: de eerste stapjes van jouw kleintje’ staat er op een leuk briefje.

Roos was een van de gelukkige testmoeders >>

Babyschoenen met panterprint

Julia pakt de schoentjes met plezier uit het doosje en wat me direct opvalt, is het toffe printje op de schoentjes. Ze zien er namelijk enorm hip en tóch chic uit, wat babyschoenen panterprintwel eens kan tegenvallen met een gewaagd printje.

Eens kijken of Julia de schoentjes met net zoveel plezier draagt als dat ze ze zojuist heeft uitgepakt. De schoentjes gaan makkelijk aan, waarschijnlijk omdat zowel de zooltjes als de zijkanten fijn meebewegen, het is geen stug geheel. Ook het labeltje aan de achterzijde helpt om de schoentjes gemakkelijk aan te krijgen. Vetertjes strikken en stappen maar.

Stevig én flexibel schoentje

Ze loopt direct aan met haar stappers! Door de flexibele zool krijgen haar voetjes de kans om in hun natuurlijke stand te bewegen en toch voldoende ondersteuning te krijgen. Het is een stevig én flexibel schoentje!

Naast de pasvorm, ben ik ook groot fan van de haartjes op de schoenen. Als je de schoentjes online bekijkt, vallen de haartjes niet zo op en lijkt het meer een ‘plat’ geheel, terwijl ze er in het echt juist enorm uitspringen! De haartjes op de schoenen zorgen voor een degelijkere uitstraling. Je ziet dat dit schoentje kwaliteit uitstraalt. Pluspunt: Het schoentje is volledig leergevoerd en voorzien van een uitneembaar leren voetbed.

Minpunten

Eigenlijk lijkt dit schoentje geen minpunten te hebben, wel ben ik benieuwd hoe de haartjes op de schoentjes eruit zien na enkele maandjes stappen, rennen en spelen.

In eerste instantie zou de prijs een bezwaar kunnen zijn, de schoentjes kosten online €69.95. Dit lijkt best wat centjes voor die kleine stappers en tóch vind ik het de schoentjes echt helemaal waard: Julia loopt (lees: rent) heerlijk op de schoentjes, ze geven een goede ondersteuning en zien er mega tof uit!

Al met al een degelijk, flexibel schoentje dat er zelfs met deze kwaliteiten hartstikke hip uit ziet. Ik zou deze stappers dus zeker aanraden als (eerste) schoentje voor andere kleine dametjes!

Lieve groetjes, Roos

Shoesme babyschoen bruin pony hair

Design                                     7.5
Prijs-Kwaliteitverhouding         8
Comfort                                   8.5
Pasvorm                                  8
Gebruiksgemak                        7

shoesme panter schoentjes

Shoesme schoenen, eerste loopschoentjes, babyschoenen

babyschoenen panterprint, shoesme schoenen

hippe babyschoentjes, babymeisje schoentjes

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....
IMG20231104161222

Klorofil speelset: De Dennenappel

Een tijdje geleden ontving Morris van Klorofil ‘De camper’ en dit was meteen en hit. Toen ik hem vertelde over...