Verhaaltjes verteller

16 juli 2019

Kinderen en telefoons. Voorstander of niet, het heeft een magische aantrekkingskracht voor (kleine) kinderen. Vanaf het moment dat baby’s kunnen grijpen, grijpen ze naar je telefoon. Hoe ouder ze worden, hoe groter die aantrekkingskracht wordt. Maar kwijl en vette vingers op je mooie smartphone is nou ook niet je-van-het.

Baby verhaaltjes verteller

Daar heeft Fisher Price een leuke oplossing voor; de Fisher-Price Leerplezier Apptivity Verhaaltjes Verteller voor Iphone en Ipod Touch Apparaten. In dit leuke boekje, (ver)stop je je telefoon, zodat je kind kan genieten van de té gekke (gratis!) Fisher Price apps.

Voorlezen, liedjes, cijfers leren, giechelpoppetjes noem het maar op, voor elke leeftijd is er wel wat wils. Educatief en aangepast aan elke fase van de ontwikkeling.

In dit leuke boekje stop je je telefoon helemaal veilig. Het is uitgerust met een kinderslot voor vlugge vingertjes. Er zit een plastic folie voor je touchscreen. En ook de home-button is veilig vergrendeld door een harder stuk plastic zodat je kleintje enkel de app kan gebruiken die jij hebt uitgekozen. Ook bevat de achterkant een soort ‘schokdempertje’ zodat je kleintje ook helemaal alleen aan de slag kan zonder je telefoon kapot te maken.

Het is echt een heerlijk zoethoudertje! Neem het babyboekje mee in je luiertas en gebruik het wanneer je kindje zich verveeld. Wedden dat ze meteen geboeid zijn door de leuke kleurtjes en geluidjes van de apps? Ik gebruik ‘m ook vaak in de auto, wanneer Noud het helemaal beu is, is dit écht een uitkomst. Noud wordt helemaal blij van alle vrolijke liedjes en is helemaal dol op de app met giechelbeesten.

Wij zijn fan !

verhaaltjes verteller, fisher price, baby speelgoed verhaaltjes verteller, fisher price, baby speelgoed

verhaaltjes verteller, fisher price, baby speelgoed, babylabel

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....
IMG20231104161222

Klorofil speelset: De Dennenappel

Een tijdje geleden ontving Morris van Klorofil ‘De camper’ en dit was meteen en hit. Toen ik hem vertelde over...