Verhaaltjes verteller

16 juli 2019

Kinderen en telefoons. Voorstander of niet, het heeft een magische aantrekkingskracht voor (kleine) kinderen. Vanaf het moment dat baby’s kunnen grijpen, grijpen ze naar je telefoon. Hoe ouder ze worden, hoe groter die aantrekkingskracht wordt. Maar kwijl en vette vingers op je mooie smartphone is nou ook niet je-van-het.

Baby verhaaltjes verteller

Daar heeft Fisher Price een leuke oplossing voor; de Fisher-Price Leerplezier Apptivity Verhaaltjes Verteller voor Iphone en Ipod Touch Apparaten. In dit leuke boekje, (ver)stop je je telefoon, zodat je kind kan genieten van de té gekke (gratis!) Fisher Price apps.

Voorlezen, liedjes, cijfers leren, giechelpoppetjes noem het maar op, voor elke leeftijd is er wel wat wils. Educatief en aangepast aan elke fase van de ontwikkeling.

In dit leuke boekje stop je je telefoon helemaal veilig. Het is uitgerust met een kinderslot voor vlugge vingertjes. Er zit een plastic folie voor je touchscreen. En ook de home-button is veilig vergrendeld door een harder stuk plastic zodat je kleintje enkel de app kan gebruiken die jij hebt uitgekozen. Ook bevat de achterkant een soort ‘schokdempertje’ zodat je kleintje ook helemaal alleen aan de slag kan zonder je telefoon kapot te maken.

Het is echt een heerlijk zoethoudertje! Neem het babyboekje mee in je luiertas en gebruik het wanneer je kindje zich verveeld. Wedden dat ze meteen geboeid zijn door de leuke kleurtjes en geluidjes van de apps? Ik gebruik ‘m ook vaak in de auto, wanneer Noud het helemaal beu is, is dit écht een uitkomst. Noud wordt helemaal blij van alle vrolijke liedjes en is helemaal dol op de app met giechelbeesten.

Wij zijn fan !

verhaaltjes verteller, fisher price, baby speelgoed verhaaltjes verteller, fisher price, baby speelgoed

verhaaltjes verteller, fisher price, baby speelgoed, babylabel

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

379638479_6665973566829572_2972752241048304617_n

Blitse herfst schoentjes van Bunnies

Deze prachtige schoentjes kregen we van het merk Bunnies uit de nieuwe collectie en wij mochten ze uit testen. Een...
286473b9-2dfc-4380-9051-fb2226fe6d36

Review; Super zacht deze Timboo cuddle towel!

Kennen jullie Timboo al? Wat een prachtig merk is dat! Perfect voor de allerkleinsten maar ook zeker voor de dreumes...
DSC08771

Review; Gek op badderen met deze leuke bootjes

Toen Rae geboren werd, mocht ze na 2 dagen in bad. Een heerlijk moment vond ik dat! Zelfs terwijl ik...