online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Review verhaaltjes verteller, fisher price, baby speelgoed

Published on juli 16th, 2019 | by de Redactie

0

Verhaaltjes verteller

Kinderen en telefoons. Voorstander of niet, het heeft een magische aantrekkingskracht voor (kleine) kinderen. Vanaf het moment dat baby’s kunnen grijpen, grijpen ze naar je telefoon. Hoe ouder ze worden, hoe groter die aantrekkingskracht wordt. Maar kwijl en vette vingers op je mooie smartphone is nou ook niet je-van-het.

Baby verhaaltjes verteller

Daar heeft Fisher Price een leuke oplossing voor; de Fisher-Price Leerplezier Apptivity Verhaaltjes Verteller voor Iphone en Ipod Touch Apparaten. In dit leuke boekje, (ver)stop je je telefoon, zodat je kind kan genieten van de té gekke (gratis!) Fisher Price apps.

Voorlezen, liedjes, cijfers leren, giechelpoppetjes noem het maar op, voor elke leeftijd is er wel wat wils. Educatief en aangepast aan elke fase van de ontwikkeling.

In dit leuke boekje stop je je telefoon helemaal veilig. Het is uitgerust met een kinderslot voor vlugge vingertjes. Er zit een plastic folie voor je touchscreen. En ook de home-button is veilig vergrendeld door een harder stuk plastic zodat je kleintje enkel de app kan gebruiken die jij hebt uitgekozen. Ook bevat de achterkant een soort ‘schokdempertje’ zodat je kleintje ook helemaal alleen aan de slag kan zonder je telefoon kapot te maken.

Het is echt een heerlijk zoethoudertje! Neem het babyboekje mee in je luiertas en gebruik het wanneer je kindje zich verveeld. Wedden dat ze meteen geboeid zijn door de leuke kleurtjes en geluidjes van de apps? Ik gebruik ‘m ook vaak in de auto, wanneer Noud het helemaal beu is, is dit écht een uitkomst. Noud wordt helemaal blij van alle vrolijke liedjes en is helemaal dol op de app met giechelbeesten.

Wij zijn fan !

verhaaltjes verteller, fisher price, baby speelgoed verhaaltjes verteller, fisher price, baby speelgoed

verhaaltjes verteller, fisher price, baby speelgoed, babylabelGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑