Luxe baby product of absolute baby musthaves?

29 mei 2018

Ik weet het nog goed. Ik zag voor het eerst een baby uitzetlijst voorbij komen tijdens mijn eerste zwangerschap en dacht: 12 hydrofiel luiers…. wat zijn het en waarom zoveel? Inmiddels weet ik wel beter en hebben we er in de loop van de tijd heel wat versleten en nog bij gekocht. We hebben ze voor van alles en nog wat gebruikt: om af te drogen na het badderen, als lakentje voor onderweg, als spuugdoek, als poetsdoek als er weer eens een beker om ging en zo kan ik nog wel even doorgaan. Een échte musthave dus als je het mij vraagt.

Bekijk deze complete baby lijst >>

Baby uitzetlijst

Langzaam aan ben ik aan het inventariseren wat we nog aan moeten schaffen voor nummer drie. De meeste basisbenodigdheden hebben we wel in huis. Het merendeel ook in neutrale kleuren dus dat scheelt weer in de portemonnee, nu we weten dat er een jongen aan komt na twee meiden.

Tóch heb ik ook nu nog best wat te wensen. Buiten alle basisspullen om kun je tegenwoordig ook nog helemaal los namelijk als je wilt. Want wat zijn er in ‘babyland’ toch een hoop te gekke spullen te koop in de vele leuke webshops! Ik kan me op een avond bankhangen echt verlekkeren bij het zien van al die leuke accessoires voor de babykamer bijvoorbeeld. Gelukkig moet de babykamer nog omgetoverd worden van meisjes- naar jongenskamer, dus ik mag me nog gaan uitleven. Jippie!

Nieuwe baby trend

Naast accessoires voor de babykamer heb ik mijn oog laten vallen op de voor mij nieuwe trend van babynestjes. Niet iets wat tot de basisbenodigdheden behoort, of toch wel? Als ik de kersverse moeders in mijn omgeving moet geloven mag een babynestje eigenlijk niet meer ontbreken op de baby uitzetlijst. Het moet super handig zijn en prettig voor de kleine.

Hetzelfde geldt voor een draagzak of draagdoek bijvoorbeeld. Geen absolute must, maar wel heel handig. Jula heb ik niet gedragen, Jasmijn wel. In een draagzak. Spookt er nu weer door mijn hoofd of een draagdoek toch ook niet prettig is….

Luxe baby producten

Tja wat ik al zei, als je zou willen en je financieel de mogelijkheid hebt kun je helemaal los op al die luxeproducten. Of toch absolute musthaves? Ik denk nog even verder met welke producten ik de baby uitzet uit ga breiden….

Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen. Wat mag wat jou betreft écht niet ontbreken op de baby uitzetlijst en is voor jou dus een echte musthave geworden? Tips wat producten betreft zijn welkom, net als leuke webshops!

Lees ook: originele babyfoto ideeën >>

Bekijk de complete babyuitzetlijst in de BabylabelShop >>

Lees hier onze blog over Baby Essentials >>>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
IMG20240219093934

Review – Timboo wipes, herbruikbare doekjes

Met een baby opkomst heb je flink wat verzorgingsproducten nodig. Van het Belgische merk Timboo had ik nog niet gehoord....