online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Babyschoentjes

Published on mei 22nd, 2019 | by Esther

0

GETEST: Schattige baby sandaaltjes

Ik was een van de gelukkige testmoeders voor Babylabel en Shoesme en mocht voor Lauren baby sandalen te testen. Dat vond ik natuurlijk helemaal fantastisch. Helemaal nu het mooier weer wordt en een paar sandaaltjes dan super leuk zijn.

Baby sandalen van Shoesme

Enkele dagen later waren ze daar dan, de super leuke cognac kleurige sandaaltjes met gekleurde flosjes bij de enkel. Samen uitgepakt met Lauren, en haar reactie was: oeehhh! Ze pakte de baby sandalen uit de baby sandalendoos, en ze wou de sandaaltjes gelijk aan doen. Lauren had een goede eerste indruk en mama ook.  De sandaaltjes waren zorgvuldig ingepakt en de kleur was ook precies zoals de afbeelding op de website van ShoesMe.

Voorgevormd voetbed dus goed voor de voetjes

Deze baby sandalen hebben een voorgevormd voetbed gemaakt van kurk, en is daardoor lekker licht. De sandaal sluit om de enkel en op de voorvoet met een klittenbandsluiting. Lauren kan er ontzettend goed op stappen, en ben erg blij met de dichte hiel voor de extra bescherming en ondersteuning. De zolen van de sandalen zijn ook erg flexibel. Perfect voor de eerste stappen.

Bekijk het filmpje hier

De voetjes van Lauren zitten erg mooi in deze sandaal. En wat ik ook belangrijk vind is hoe gemakkelijk je het sandaaltje aan kan doen. Want gemak vinden mama’s erg belangrijk ;). Ik heb voor Lauren vaker schoenen gehad van ShoesMe, en de prijs/kwaliteit is het zeker waard. Daarom beveel ik deze baby sandalen en ook de andere schoenen in het assortiment van ShoesMe aan bij alle mama’s en papa’s  Goede ondersteuning is natuurlijk het aller belangrijkste voor de voeten van je kleintje. Hopelijk heeft Lauren er heel veel plezier van. Dus laat het zonnetje maar komen!

Lots of love,

Esther

baby sandalen, baby sandaaltjes

babysandaaltjes, Shoesme sandaalComments are closed.

Back to Top ↑